Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam zamiar zacząć cykl #sterydy, a nigdy wcześniej nie trenowałem, nawet na wf nie chodziłem. Dopiero teraz mam zamiar zacząć.

1. Jak bardzo głupi jestem?
2. Mam zamiar wbijać 350mg testa i primobolan. Jaka dawka, żeby były optymalne efekty, a nie zeujnowało mnie to finansowo? Czy warto primo zastąpić czymś innym?
3. Czy warto brać hcg, skoro mam zamiar wbijać do końca życia, a nie chcę mieć dzieci? #antynatalizm
4. Czy mogę wbijać sobie ustalone dawki do końca życia Czy co jakiś czas trzeba robić sobie przerwę?
5. Czy w ogóle wart być naturalem, chociaż przez pierwsze dwa lata, jeśli zależy mi tylko na sylwetce?

#mikrokoksy #silownia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62571e6503af92b963534eb6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 10
@AnonimoweMirkoWyznania: Chcesz przybrać masę: test + metka, chcesz wyrzeźbić się: test + clen. Ogólnie taki cykl wychodzi taniej niż większość wydaje na białko/BCAA//przedtreningówkę/inne gówna które dadzą o wiele gorsze efekty. Także śmiało wbijaj.
Mam zamiar zacząć cykl #sterydy, a nigdy wcześniej nie trenowałem, nawet na wf nie chodziłem. Dopiero teraz mam zamiar zacząć.

@AnonimoweMirkoWyznania: Na 99% to bait ale największym debilizmem jest odpalanie sterydów zanim w ogóle zacząłeś cokolwiek ćwiczyć.
Kolejnym debilizmem jest słuchanie rad wykopków, którzy nawet nie próbują poznać kontekstu, tylko walą:

życie jest zbyt krótkie by być małym

@Mineciarz69:

albo

Także śmiało wbijaj.

@lukiboss:
@AnonimoweMirkoWyznania:

Będziesz wyglądał jak gówno :). Zapamiętaj moje słowa
100 % klientów, którzy zrobiło takie coś wygląda jak sraka po 1-2 latach i gorzej od naturali :) świadczy o tym, że jesteś tak leniwym gównem, że nawet nie nauczysz się trenować i zostaniesz lokalnym pośmiewiskiem co wbija a nie wygląda :). Po 1-2 latach głosisz się do mnie prosząć o ratowanie zdrowia lub to że kuśka Ci nie staje xD