Aktywne Wpisy
grzes1290 +614
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Lalo +173
#pokazkota
@TheKa: Kot, Twój. Hahahahahahahaahaaaa.
Tu na zdjęciu widać lekko zaokrąglony brzuch. Trochę się też objadła, ale wszystko jest możliwe.
Nie przeszkadzałoby mi gdyby się spodziewała młodych, ale nie wiem ile ona ma miesięcy. Może jest z jakiegoś wrześniowego miotu, to wypadałoby, że teraz ma 7 miesięcy. Czas pokaże :)
Jak wklejone wyglądają ślicznoty :D
Pomiziaj za uszkiem ode mnie ʕ•ᴥ•ʔ