Aktywne Wpisy

karollq 0
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

Macie jakieś przykre wspomnienia ze szkoły, odnośnie których żałujecie, że byliście zbyt mali albo głupi, aby spróbować się postawić?
Jak miałem 5 lat, to mój ojciec strzelił samobója. Matka, aby nie robić mi przykrości, powiedziała, że ojciec zmarł na zawał serca. Tylko tak się złożyło, że mieszkaliśmy w małej miejscowości i byłem chyba jedyną osobą, która do pewnego momentu nie wiedziała, że mój ojciec popełnił s---------o XD Wszyscy wokół wiedzieli, łącznie z nauczycielami.
Zgadnijcie, kogo nauczycielki angażowały zawsze, co roku, do mówienia wierszyków z okazji dnia ojca na szkolnych apelach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wtedy nie dostrzegałem tego absurdu. Było mi co prawda przykro, że mówię wierszyki do ojca, który już nie żyje, ale myślałem, że to jest normalne. Wiecie, co roku była delegowana jakaś grupa dzieci ze wszystkich klas, która ma śpiewać i mówić wierszyki. Ale z perspektywy czasu, jak o tym myślę, łapie mnie autentyczny cringe. Zastanawiam się, co myśleli inni, gdy widzieli mnie na tych apelach. Zastanawiam się, co miały w głowach nauczycielki, które przecież doskonale znały moją sytuację.
Chcę strzelić samobója tak jak ty, tato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jak byłem trochę starszy, to miejscowe dzieciaki bardzo chętnie mnie uświadomiły, że to nie był żaden zawał serca. Ale wtedy już byłem "za duży" na wierszyki - wiecie, jako czwartoklasita nie brałem już udziału w tych apelach, bo siara. Niech sobie dzieciaki z pierwszej klasy recytują.
Chciałbym cofnąć się w czasie i tak zwyczajnie, po ludzku zapytać nauczycielek: czy wy jesteście kurczę normalne?
#szkola #dziecinstwo #przegryw #licbaza #podbaza #psychologia #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6256af547c53968b7088e384
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
Bo każda nowa szkoła to ja byłem zawsze nowy, przez co byłem cichy ¯\_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: masz jakiekolwiek wątpliwości co do odpowiedzi na to pytanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli takie coś odwalały świadomie i z premedytacją to podbiega pod tendencje sadystyczne
To dowód że 2/3 nauczycielek jest do wyjeb#nia. Tępe grazyniska. Ale bym je wyj3bywala z roboty.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Z takich rzeczy co pamiętam najlepiej to w 1 klasie gimnazjum nie chciałam jechac na zielona szkole bo nie widzialam sensu - i tak nie mialam
Nic jak zwykle. Nauczycielami w 95% zostają odpady społeczne, które się do niczego innego nie nadają. Niezależnie czy to jest szkoła podstawowa czy uniwersytet.