Aktywne Wpisy

francuskie +35
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kutmen2 +44
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.

Programuję sobie w asemblerze (z WinAPI) i mam program, który na jednych komputerach działa, a na drugich wywala się (chyba zależy od procesora).
Pomoglibyście w testach?
Tu program testowy (pobiera naciśnięty klawisz i wypisuje niżej):
http://speedy.sh/UBnuV/testWCOC.exe
Po uruchomieniu naciśnijcie kolejno przynajmniej dwa klawisze. I napiszcie w komentarzu (albo do mnie na PW) czy zadziałało (lub nie) i podajcie na jakim było testowane procesorze oraz systemie (wraz z 32/64 bit).
Komentarz usunięty przez moderatora
To 20 linii kodu w disassemblerze i widać, że nic groźnego tam nie ma (testuję funkcję WriteConsoleOutputCharacter). EXE dla wygody.
Intel Core i5 M 560 2.67 GHz, 4 GB RAM, Windows 7 64 bit - działa
A ty też masz i5 i nie działa. Jakby był taki sam, to by wykluczyło winę procesora.