Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +327
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

kopek +46
Ja można kochac upały? 35 stopni w cieniu, w słońcu z 45 stopni i nie ma jak sie ochłodzić w mieszkaniu na dłuższą chwile. Zimna woda? Starczy na chwilę
A w zimę jak bardzo zimno to ubierzesz ulubiony golfik, grube skarpety, wezniesz kocyk , zrobisz herbatę i juz jest fajnie ciepło. I starczy prawie na cały dzien.
#z-------------j
A w zimę jak bardzo zimno to ubierzesz ulubiony golfik, grube skarpety, wezniesz kocyk , zrobisz herbatę i juz jest fajnie ciepło. I starczy prawie na cały dzien.
#z-------------j

#solaredge #fotowoltaika
Jak jesteś właścicielem, to nie możesz być instalatorem
Jak jest podłączony do internetu, to dzwoń na serwis, zrobią zdalnie
Myślałem, że może być to wina sieci WiFi, ale raczej nie. Częstotliwość 2GHz, kanał 10, zabezpieczenie WPA2-PSK. Jedynie co mógłbym spróbować zrobić to podłączyć kabel prosto z routera. Jeśli falownik posiada webpanel, to może wtedy uda się to ogarnąć.
źródło: comment_1649670505GHVUyonTLwL8mfjddr4NgD.jpg
PobierzA apką ciężko coś zdalnie pomóc. Paradoksalnie wsparcie też Ci z tym nie pomoże w cudowny sposób