Wpis z mikrobloga

@WypadlemZKajaka: Wyobraź sobie, że jesteś inżynierem Red Bulla (lub RBPT, whatever), pracujecie po 14h dziennie, szukacie jak najlepszych pomysłów i rozwiązujecie różne problemy. Potem wasz kierowca mówi, że on zrobił wszystko super ale ludzie w fabryce muszą się wziąć do roboty, bo sytuacja gdy macie awarie jest nieakceptowalna. Motywacja 200%

A tak na serio, to ja od dawna twierdzę, że w temacie wypowiedzi radiowych/medialnych zarówno Hamilton, jak i Verstappen są siebie
Pobierz fordern - @WypadlemZKajaka: Wyobraź sobie, że jesteś inżynierem Red Bulla (lub RBPT, ...
źródło: comment_1649584728E3y6We5IWnsnEYZiyvUjuX.jpg
@WypadlemZKajaka: ocierają łzy banknotami, wątpię że jedni z najlepszych inżynierów w branży jakoś szczególnie przejmują się słowami dindu nuffina który jedyne co dobrze robi to kręci kółkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ruszka: No tylko że właśnie dlatego napisałem, że radio Hamiltona zostało wrzucone bez kontekstu, bo kazali mu skręcić silnik i tak musiał walczyć. Też początkowo myślałem, że chodziło o to, że Hamilton pruje się do strategów że nie przewidzieli SC ( ͡~ ͜ʖ͡º)

I gdyby tak było, to byłoby tak samo jak w przykładzie opisanym przez OPa. Przecież Ci ludzie starają się wykonywać swoją pracę jak