Aktywne Wpisy
skeeto666 +9
Nie wiem jak to skomentować xD #zalesie #bekazkatoli
źródło: 1000003989
Pobierz
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Tak na przyszłość Windows+Shift+S pozwala Ci robić screeny gdzie zaznaczasz co chcesz zaznaczyć, lub polecam program lightshot :)
A i Gratualcje :)
A z tym WO to nie wiem…wszystko ladnie a tu nagle jakis zyeb pulnie, moze pet? moze kyrianowy bron? Moze przez moby przebiegaja? W SoA na schodach tam idzie jakies lekkie aoe czasami ktore wiem ze kasowalo invis. No nie mam pojecia xd. Dlatego
Wczoraj zrobilismy WO/Invis pot/Death skipa xd
Nie wiem czy nie bezpieczniej bedzie WO do schodow i warlokowym gatem na gore, tak dla pewnosci
„Later on in the patch” nie ma napisane ze beda 1/2/3/4 charge odrazu. Chyba ,ze cos zle rozumiem
https://www.reddit.com/r/CompetitiveWoW/comments/tximg2/weekly_m_discussion/i4511vi/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf&context=3
Moj koment na reddit