Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Dzisiaj mialem zabieg #obrzezanie jak ktos ma jakies pytania to zadawac.
Za pare tygodni napisze jakie sa roznice w #s--s itd.

Poki co moge napisac, ze sam zabieg nie boli (mialem laserowo).
Teraz szczypie i czasem cos "rwie", ale da sie przezyc bez tabletek.
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@youngmlody3456: Unikaj za wszelką cenę . Możesz nawet poprosić lekarza o jakieś proszki na to. Musisz wytrzymać chociaż ze dwa tygodnie. I weź urlop w pracy, ze znajomymi też się w najbliższym czasie nie umawiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RyzBasmati: Uważam, że bardzo dobrze. Jedyne czego żałuję, to że nie wcześniej

@youngmlody3456: Dużo lepsze doznania, zarówno tradycyjnie jak i oral. Czemu aż tyle? Masz założone szwy. Jak Ci stanie, to te szwy będą Ci rozrywać skórę. Generalnie mało przyjemne uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Patryk4: meskiezdrowie.pl - tam jest sporo informacji. Ja dopiero znalazlem to forum po zabiegu. W sumie dobrze, bo zdjecia moglyby mnie troche zniechecic :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Patryk4: u mnie ogolnie bylo ok. Jednak mialem maly problem bo od opatrunku odparzylem penora i mega spuchl :D do tego niemilosiernie swedzialo.
Teraz juz jest ok, szwy wyciagniete i poki co wyglada ok. Nadal trzeba uwazac wiec nie wiem jak z odczuciami itd
  • Odpowiedz
@RyzBasmati: Cześć i jak jest po tym czasie? Już w 100% sprawny? Opatrunki ciężko się zakładało? Jak było z oddawaniem moczu? I jak wyglądała codzienna higiena tych miejsc? Gdzie wykonywałeś zabieg? Szukam czegoś w podobnej cenie jak ty, ale nie chcę też do jakiejś słabej kliniki trafić. A i jak długo czekałeś od momentu umówienia się na zabieg?
  • Odpowiedz
  • 0
@darek-jozwik: Juz prawie sprawny.
Nadal musze troche uwazac, ale juz jestem po "probie" z dziewczyna i jak dla mnie odczucia sa lepsze. Na pewno nie mam zmniejszonego czucia.

Opatrunki byly upierdliwe. Nawet mialem przez nie odparzenia - mega spuch + swedzial niemilosiernie, ale to przez to, ze mialem zwykly opatrunek oraz przez caly dzien chodzilem w spodniach, a zrobilo sie cieplo.

Oddawanie moczu -
  • Odpowiedz
  • 0
@Bambuczy_Koczkodan: czucia nie trace. Czasem lekko cos zaboli bo jednak blizna jakas jest, ale mysle ze z czasem bedzie ok.
Tak to sikanie spoko i higieniczniej.

Wczesniej pomimo czestego mycia bywal nieprzyjemny zapach. Teraz nie ma takiego problemu
  • Odpowiedz