Wpis z mikrobloga

@Ulyssos Co to ma do tematu? Może sobie walić 10 tysięcy żartów o ciasteczkach i 7 trylionach, a i tak w większości ma rację. Debatuj nad tematem dzbanie, a nie uciekasz się do czegoś takiego, bo faktycznie nikogo nie obchodzi to czy ktoś neguję holokaust bo wiara w holokaust nie jest determinantą politycznej racji
  • Odpowiedz
@ZlodziejBilonownic Jak ktoś mi powie, że 2+2=4 to ma rację nawet jakby negował holokaust sto razy. I jak znajdę polityka, który ma sensowne pomysły na legislację to zagłosuje na niego nawet jakby zrobił to 200 razy. Holokaust i to czy ktoś w niego wierzy mnie kompletnie nie obchodzi
  • Odpowiedz
postowanie stonetossa, znanego denialisty holokaustu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ulyssos: Znanego z tego że neuropa tak powiedziała ? Kiedy wy lewackie przygłupy się nauczycie że szczucie łatką antysemity już na nikogo normalnego nie działa.
  • Odpowiedz
A teraz wrzuciłem obraz Hitlera, zgłaszaj

@Aokx: Co jak co ale Adolf to jednak w malarstwie fachurą był i wiele z jego obrazów bez żenady bym powiesił sobie na ścianie.
  • Odpowiedz
To napisz coś nieprzychylnego o homosiach na wykopie to się przekonasz...

@Aokx: napisałem i nie spotkałem się z hejtem. Za to palenie flagi jakiegokolwiek państwa czy organizacji uważam za złe.
  • Odpowiedz
@aarahon: Eh, nie sprecyzowałem, przepraszam. Na wykopie usuwają wpisy za hejt na homosiach. A jak np napiszesz "Niemcy śmierdzą i nie myją się" to nic się nie stanie.
  • Odpowiedz
@Aokx: Ja się spotkałem z tym że usuwają nieprawdę (i to nie zawsze) za to prawdę zostawiają. Ewentualnie jak Twój opis Niemców zostawiają bo nikt w to nie wierzy.
  • Odpowiedz
Ministerstwo prawdy

@Aokx: to bardzo słaby komentarz z Twojej strony, nawet nie wiem czy dwunastolatek odpowiadający "sraty taty" na to że jak nie pójdzie o 22 spać to o 6 będzie mu się ciężko wstawać nie jest bardziej merytorycznym komentarzem.
  • Odpowiedz
@aarahon: Jak nie widzisz kilku kroków na przód to twój problem. Swoją "prawdę" po czasie ustali sobie moderacja, ktoś napisze że są 2 płcie i banik. No chyba że o to Ci chodzi.
  • Odpowiedz
Jak nie widzisz kilku kroków na przód to twój problem.

@Aokx: ja widzę całą drogę.

Swoją "prawdę" po czasie ustali sobie moderacja, ktoś napisze że są 2 płcie i
  • Odpowiedz