Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +379
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
@Ulyssos: Znanego z tego że neuropa tak powiedziała ? Kiedy wy lewackie przygłupy się nauczycie że szczucie łatką antysemity już na nikogo normalnego nie działa.
@Aokx: Co jak co ale Adolf to jednak w malarstwie fachurą był i wiele z jego obrazów bez żenady bym powiesił sobie na ścianie.
Stonetoss otwarcie wątpi w fakt Holokaustu i tłumaczy śmierć Żydów w trakcie II wojny światowej jako wynik słabej logistyki czy kryzysu humanitarnegoXD
@Aokx: napisałem i nie spotkałem się z hejtem. Za to palenie flagi jakiegokolwiek państwa czy organizacji uważam za złe.
@aarahon: Ministerstwo prawdy
@Aokx: to bardzo słaby komentarz z Twojej strony, nawet nie wiem czy dwunastolatek odpowiadający "sraty taty" na to że jak nie pójdzie o 22 spać to o 6 będzie mu się ciężko wstawać nie jest bardziej merytorycznym komentarzem.
@Aokx: ja widzę całą drogę.
@aarahon: Ale kto ją ustala xD