Wpis z mikrobloga

@Matti28: wygląd Twoich kostek obrazuje jak trudna toczy się teraz bitwa w Twojej głowie. Chyba że nie jesteś nerwusem albo radość z zakupu przyćmiewa wszelkie cierpienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matti28: hm, a czy te kabelki nie miały być podwinięte do góry, tak by za tym androidradio się nie znalazły? ;>

4gb to jeszcze ok, jakiś czas podziała do factoryReset akceptowalne :D

@viollu: na tym filmiku fajnie podsumowany jest temat radyjek 2din :d
ravau - @Matti28: hm, a czy te kabelki nie miały być podwinięte do góry, tak by za ty...
  • Odpowiedz
@Kulek1981 ale nadal nie ogarniasz w w grupie psa radio to jednocześnie centralka która odpowiada za wszystko i trzeba kupować gotowe zestawy które ogarną np klimatyzację?

Ja do swojego BMW f10 będę ładował android auto za jakieś 1300 zł bo w oryginale dysk mi zaczął padać i nie opłaca się tego ładować.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Matti28: Mam RT4 w 407sw, jedyne co mnie wkurza to brak aktualnych map. Też chyba mnie to czeka. Daj znać jak wyszło.
  • Odpowiedz
@Matti28: myślę że to mic do rozmów głosowych ;-)

Czasem trzeba się poddać, zadzwoń do kilku serwisów zajmujących się montażem navi/radio i zapytaj o cenę upchania tego. Podkresl że stare radio wyjęte, nowe podpięte i wszystko działa, tylko nie umiesz upchać. Pytaj z góry za cene usługi. Czasami lepiej skapitulować i dać zarobić komuś ;-)

@viollu: zawsze mi teksty z tego odcinka latają w głowie jak widzę w
  • Odpowiedz