Aktywne Wpisy
marian-stefan +448
wspodnicynamtb +266
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
#zonabijealewolnobiega #samochody #elektronika
4gb to jeszcze ok, jakiś czas podziała do factoryReset akceptowalne :D
@viollu: na tym filmiku fajnie podsumowany jest temat radyjek 2din :d
Ja do swojego BMW f10 będę ładował android auto za jakieś 1300 zł bo w oryginale dysk mi zaczął padać i nie opłaca się tego ładować.
Powie mi ktos do czego to jest?
Ja właśnie sobie pobieram mapy, a po za tym są też google ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czasem trzeba się poddać, zadzwoń do kilku serwisów zajmujących się montażem navi/radio i zapytaj o cenę upchania tego. Podkresl że stare radio wyjęte, nowe podpięte i wszystko działa, tylko nie umiesz upchać. Pytaj z góry za cene usługi. Czasami lepiej skapitulować i dać zarobić komuś ;-)
@viollu: zawsze mi teksty z tego odcinka latają w głowie jak widzę w
Szukałem do Fluence czegoś takiego i niestety jedyna opcja to Aliexpress. Wydałem 1300zl ale jestem zadowolony, mapy Google, yanosik, asystent Google, lepsza jakoś dźwięku itd