Aktywne Wpisy
sandilinka +12
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
maciekrzezawa +244
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
#wojna #ukraina
szczerze wolałabym umrzeć, niż być w takiej sytuacji
mam nadzieję, że otrzyma odpowiednią pomoc, jeśli oczywiście wyrazi taką chęć
@JacekMarcinkowski45lat: Ogromna tragedia, ale wybacz, nie wiesz o czym piszesz.
@Himre: Kolejna pisze, że lepiej umrzeć? Rozumiem, że w Twoim przypadku zamiast
ja mówiłam za siebie, więc nie wiem z czym masz problem. mówiąc o tym, że powinna otrzymać odpowiednią pomoc miałam na myśli ewentualną aborcję, a nie że powinni ją zabić. ty się dobrze czujesz?
Może się czepiam słówek, po prostu chodzi mi tylko o to, że nie ma nic gorszego od morderstwa/śmierci. To absolut.
Rozumiem przenośnię i wybacz, nie chciałem Cię urazić.
Komentarz usunięty przez autora
@JacekMarcinkowski45lat: U nas też się sporo działo, w końcu dwie armie przez nas przeszły, ale o tym się nie wspomina...
@Shin_: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gościu w jakiej ty bańce żyjesz?! Jeszcze przed wyrokiem TK był problem z legalną aborcją bo szpitale odmawiały
Teraz legalna aborcja istnieje już tylko na papierze, żaden lekarz jej nie przeprowadzi. Poza tym g---t jest przestępstwem ściganym z urzędu, czyli przez prokuraturę. Prokuratura pana zerro będzie tak długo przygotowywać