Wpis z mikrobloga

Ale bym chciał sobie tak znowu odpalić #gothic3 jako ten 12 latek, na najniższych detalach, przy 15 FPSach, w wersji bez żadnych patchy na 768 MB ramu i jarać się jak ruski czołg na Ukrainie, bo właśnie spełnia się moje marzenie o zagraniu w tą gierkę ()
#gothic
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plasq: Rozumiem całkowicie. Za dzieciaka ogólnie łatwiej się było wciągnąć, zafascynować jakąś grą. Pamiętam jak udawałam chorą żeby pograć w gierkę, rodzice wychodzili do pracy i zanim zniknęli za rogiem to już komp się włączał. I tak 8h mijało w momencie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ojMircyMircy: też, ale teraz masz czas powszechnej dostępności wszystkiego i po prostu nic nie jest w stanie cieszyć tak jak kiedyś, jak na wszystko trzeba było czekać. Wiek swoje, ale to, że jesteśmy przebodźcowani współczesnym światem to inna sprawa.
  • Odpowiedz
@plasq: Racja. Ech, aż mi się smutno zrobiło. Pamiętam jak siadaliśmy z ojcem i bratem do komputera, jedno grało a reszta patrzyła i potem się zmienialiśmy. Teraz we współczesnych rodzinach często każdy łącznie z dzieciakami ma swojego własnego kompa, smartfony i każdy siedzi w swoim ekranie.
  • Odpowiedz