Wpis z mikrobloga

@KeepCalm: w porownaniu do m2 competition tutaj jest dużo więcej trakcji i mniej zarzucania dupą (rozstaw kół i adaptacyjne zawieszenie robi swoje).

@trololo55: zależy do czego. Mam też jaguara xkr v8 z kompresorem, dźwiękiem wygrywa, ale ciężkie to to i podsterowne, łatwo się tym zabić. Przed przejażdzką suprą byłem zdecydowany na lexa lc500 v8, w ogole supra nie była w obrębie moich zainteresowan ale ziomek na urodziny mi
  • Odpowiedz
@matsd: Dałem się karnąć ziomkowi i prawie nas zabił, także już nikomu nie daję ;/ mało kto jest gotowy na 11.2 do 200, jeśli nie miał doświadczenia z mocnymi furami.
  • Odpowiedz
@Retoryk: Nie no, nie śmiał bym prosić, jedyny kontakt z RWD miałem przy jednej 1/3 tej mocy. Ale jak kiedyś gdzieś zobaczę (albo prędzej usłyszę), to chętnie wskoczę na pasażera - w jakich rejonach śmigasz?
  • Odpowiedz
@rtpnX: lepsza w czym? co do wyglądu to wiadomo, kwestia gustu, ale co do reszty, cóż. 20 lat postępu jednak ciężko przeskoczyć.
@Usunelem_Konto: nie oglądałem, nie wiem, co robił poprzedni właściciel, wiem tylko, że swego czasu caroseria p----------ł wykresy z tej supry do swojej ;)
@BratProgramisty: nie ma sprawy, z tego co mi wiadomo po Kraku jeździ tylko jedna w tym kolorze, więc nie będę się
  • Odpowiedz