Aktywne Wpisy

Markowowski +18
Według Seby „firma, z którą współpracuje” osiągnęła „200 mld złotych obrotu” w zeszłym roku. To więcej niż wszystkie firmy w Polsce poza Orlenem. Przychody Jeronimo Martins (właściciel Biedronki) wyniosły około 140 mld złotych w 2024. A może Seba się pomylił o te 60 mld zł i jeździ paleciakiem po Biedronce (czytaj „ma współpracę z firmą”) albo sprzedawanie szkoleń jest tak dochodowe?
#sebcel
#sebcel

InnyWymiar90 +5
R K S Huwdu na murawie bronii tytułu, na żylecie ultra fanii, za RKS życie by oddal (*^ω^)
źródło: temp_file6012698734127325762
Pobierz

Dłubnięta na 570km, 700Nm. Zmienione turbo, intercooler, dolot, wydech.
#pokazauto #chwalesie #supra
źródło: comment_1649360223jMnyjlzJtu6ivrxJwN3JFG.jpg
Pobierz@trololo55: zależy do czego. Mam też jaguara xkr v8 z kompresorem, dźwiękiem wygrywa, ale ciężkie to to i podsterowne, łatwo się tym zabić. Przed przejażdzką suprą byłem zdecydowany na lexa lc500 v8, w ogole supra nie była w obrębie moich zainteresowan ale ziomek na urodziny mi
@Usunelem_Konto: nie oglądałem, nie wiem, co robił poprzedni właściciel, wiem tylko, że swego czasu caroseria p----------ł wykresy z tej supry do swojej ;)
@BratProgramisty: nie ma sprawy, z tego co mi wiadomo po Kraku jeździ tylko jedna w tym kolorze, więc nie będę się