@massh: nie musi sprzedawać na górce, ceny nieruchomości wcale nie spadły jak się marzy wykopkom. Sprawdź ogłoszenia w swoim mieście. Wystarczy że teraz sprzeda i juz jest do przodu. Ceny mogą dalej rosnąć lub spadać, wszystko jedno.
I nie milion tylko 10/20% w ciągu ostatnich 3 lat. Ale musiałbyś mieć jakiekolwiek pojęcie o nieruchomościach, żeby to ogarnąć
@konmad: chodzi oto Że większość to kupiła żeby mieszkać i teraz wiszą na haku. Sprzedać to może próbować inwestor. Ale może dlatego teraz liczba transakcji tak mocno zmalała a liczba ofer wzrosła? Ale tak co do cen mąsz racje. Te jescze się nie zmieniły wiec na papierze są zyski. Komu tylko tk sprzedać jak kredyty wlanie poszły do piachu?
@massh: rzeczywiście, bo prywatny klient nie może sprzedać, zabronili mu ( ͡°͜ʖ͡°)
Ilość transakcji spadła chyba w Pcimiu Dolnym, ale nie w dużych miastach. Skąd te statystyki?
Wcześniej klient gotówkowy stanowił 50% sprzedaży, teraz to około 80% jak mi ostatnio pośrednik mówił, bo ludzie uciekają z oszczędnościami przed inflacja w nieruchomości, które wydaje im się że są najpewniejsze.
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
@massh: tylko ten kredyciaz nawet jak teraz sprzeda to będzie dużo do przodu bo ceny nieruchomości poszły do góry w ciągu kilku lat o 50-100k
I nie milion tylko 10/20% w ciągu ostatnich 3 lat. Ale musiałbyś mieć jakiekolwiek pojęcie o nieruchomościach, żeby to ogarnąć
@massh: rzeczywiście, bo prywatny klient nie może sprzedać, zabronili mu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ilość transakcji spadła chyba w Pcimiu Dolnym, ale nie w dużych miastach. Skąd te statystyki?
Wcześniej klient gotówkowy stanowił 50% sprzedaży, teraz to około 80% jak mi ostatnio pośrednik mówił, bo ludzie uciekają z oszczędnościami przed inflacja w nieruchomości, które wydaje im się że są najpewniejsze.
Pomysl sam,