Aktywne Wpisy
jegertilbake +573
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +733
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
DLACZEGO KAŻDA Z NICH WYGLĄDA NA OBRAŻONĄ LUB NIEZADOWOLONĄ
#!$%@? to samo jest gdziekolwiek, nawet jak nie podrywasz. Podchodzisz do takiej na przystanku i mówisz, że bateria w telefonie ci padła i czy może powiedzieć ktora godzina to zrobi ci taką minę jakbyś nasrał jej na firanki.
Albo wpadniesz na taką w sklepie, w sumie to ona na ciebie wpadła bo szła wgapiona w telefon. Rzucisz małym żartem sytuacyjnych (zima)
1 jest po prostu gruba a nie brzydka
2 za stara (i gruba)
3 naszpachlowana jak klaun i też chyba stara (i gruba)
4 też gruba ale może być jak pracuje żeby schudnąć
Odpowiadając jednak z którą poszedłbym gdziekolwiek to odpowiadam: z tą fajną z charakteru. Wygląd i tak przemija, więc jeśli któraś z nich jest ciekawa, nie olewa, nie jest chamska, opryskliwa, gburowata, hipergamiczna, wymagająca i atakująca psychicznie to przecież mogę przymknąć oko na nadwagę. Myślisz, że te różowe 10/10 czy 9/10 bez makijażu
@Cyborg4334: xD