Aktywne Wpisy

Linnior88 +14
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +78
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
źródło: fort
Pobierz

Ma ktoś jakiś kurs CSS dla totalnie początkujących? Dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie HTMLa jednak on to dla mnie zdecydowanie za mało, za dużo kombinacji z plikami graficznymi itp itd.
Potrzebuję takiego kursu gdzie wszystko będzie jasno opisane coś na styl: http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html
Kilka kursów poprzeglądałem ale nawet to co robię w wielu z nich nie pokrywa się z tym co otrzymał autor a co mam ja :/
#pytanie
#pomocy
#internety
#webmastering
Komentarz usunięty przez autora
Odpaliłem ten kurs który sam zalinkowałem (nie wiem jakim cudem nie zauważyłem tam kursu CSS), no i paczę, czytam i nic w mordę jeża nie rozumiem. Widać z html'em poszło szybciej bo gdzieś coś w bani zostało z dawnych zabaw. A normalnie odpalam CSS niby jest objaśnione a to k---a czorna magia je! : /
Więc chyba pozostanie mi tylko robienie jakiejś c------j
To może poprzez PW?