Wpis z mikrobloga

Mirki pytanko!

Ma ktoś jakiś kurs CSS dla totalnie początkujących? Dopiero kilka dni temu przypomniałem sobie HTMLa jednak on to dla mnie zdecydowanie za mało, za dużo kombinacji z plikami graficznymi itp itd.

Potrzebuję takiego kursu gdzie wszystko będzie jasno opisane coś na styl: http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html

Kilka kursów poprzeglądałem ale nawet to co robię w wielu z nich nie pokrywa się z tym co otrzymał autor a co mam ja :/

#pytanie

#pomocy

#internety

#webmastering
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szokatnica: Odpal sobie apache na komputerze. Zainstaluj jakiegoś przyjemnego CMSa typu wordpress lub QCMS - odpal notepad++ i zmieniaj style.css aż zaczniesz czaić. Wg. mnie to najlepszy sposób na naukę, na pseudo kursach ciężko się nauczyć - praktyka czyni mistrza.
  • Odpowiedz
@karid: @RobenPL: @kravi93:

Odpaliłem ten kurs który sam zalinkowałem (nie wiem jakim cudem nie zauważyłem tam kursu CSS), no i paczę, czytam i nic w mordę jeża nie rozumiem. Widać z html'em poszło szybciej bo gdzieś coś w bani zostało z dawnych zabaw. A normalnie odpalam CSS niby jest objaśnione a to k---a czorna magia je! : /

Więc chyba pozostanie mi tylko robienie jakiejś c------j
  • Odpowiedz