Robimy akcje na wykopie? Może media się zainteresują. A kler sie obudzi wraz z ich bossem w bieli. "Nie chodzę do kościoła i nie daje na tacę do momentu kiedy papież nie potępi wojny i zbrodni putina i jego wojsk." #polska #kosciol #wiara #chrzescijanstwo #ukraina #rosja #wojna #putin
@tylkoocosspytam: dla wielu ludzi to, że papież do tej pory nie nazwał ruskich winnymi tej wojny jest tak nieprawdopodobne, że ci nie uwierzą. Będziesz musiał udowodnić, że ktoś czegoś nie zrobił, a to trudniejsze niż udowodnienie czynu
@tylkoocosspytam: czytałem. Nie nienawiśc a zdrowy rozsądek, którego tobie brak. Zaraz będzie że jestem onuca i inne chuje muje, ale niedługo będziecie lizać dupę po sraniu ukraińcom bo oni są k---a świeci niewinni i bezbronni trzeba r----------c kraj i mieć w p-----e swoich obywateli byleby ukraincowi dogodzić.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
"Nie chodzę do kościoła i nie daje na tacę do momentu kiedy papież nie potępi wojny i zbrodni putina i jego wojsk."
#polska #kosciol #wiara #chrzescijanstwo #ukraina #rosja #wojna #putin
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@tylkoocosspytam: xD przeciez to grzech cinżki do piekła pójdą wszyscy, a ojciec świety co powie to jest święte bo sam jest świety
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sinusik: ja daje. Niby nie chce, ale jak mame da pieniążka to sie boje, że zauważy, że nie dałem tylko schowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)