Aktywne Wpisy
zonobijca +442
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
mackbig +664
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
Zakładając, że są oni po ślubie, a jego pieniądze = jej pieniądze oraz to, że on zarabia od niej 2x więcej a wydaje tyle co ona, choć mógłby więcej, a rodzice ich nie wspomagają oraz to, że nie mają dzieci.
#zwiazki #pieniadze
Waszym zdaniem
@smk666: asertywność lvl zero, typowe
@Quesedilla_dostojewski:
Ja w obecnym związku mam dużą dysproporcję (12k vs 3k) i narzeczona upiera się, że za wszystko będzie płaciła połowę i nie czepia się jak sobie coś kupuję (np kolejna gitarę albo narzędzia). Oznacza to czasem trochę ograniczeń w wydatkach wspólnych ale udaje mi się zwykle wytłumaczyć dlaczego ja chcę wyłożyć na to czy tamto. Widać, że jej trochę przykro ale już się przyzwyczaja że nie jest sama z problemami dnia
@siepan:
To już nie mój problem.
Komentarz usunięty przez autora
@jmuhha: Znaczy sie, powinien przelewac swojej partnerce na swoje konto z jej konta?
Każdy grosz przekazany ponadto jest wyrazem dobrej woli osoby dającej i NIE MA ŻADNEGO OBOWIĄZKU go dawać.
@7160:
A żona to osoba do której z definicji masz największe zaufanie ze wszystkich istot na świecie. No cóż, lesson learned.
@InspektorDupa:
W sumie to tak było. Poznaliśmy się na początku liceum, pobraliśmy mając 23/24 lata. Problem w tym, że ja w końcu dorosłem a ona nie - praca be, wydawanie na dom be, najlepiej to żyć jak hipis i jeździć po świecie dorabiając na boku albo mieć pretensje, ze musi iść do pracy