Pomorze melduje brak śniegu i deszczu, co oznacza, że trzeba jeździć. 50 - kawa z koleżanką
100 - wycieczka w grupie z Mirkiem, do którego wczoraj napisałam, że nie znam tych ludzi, nie wiem gdzie jedziemy, jedziesz z nami? Wycieczka była bardzo Bueno, tzn prawie, bo trochę się ujechaliśmy czekając na resztę, a nasza prędkość 28-32km/h była daleka od #!$%@?... 20 km dokręciłam sama, żeby zaliczyć #100km.
@piesnababy: 32 w grupie, na kole, po płaskim albo z górki jest wręcz nieodczuwalne. W znaczeniu takim, że jedziesz I nawet nie czujesz, że tyle jedziesz.
@Zkropkao_Na może powinienem znaleźć jakąś lokalną grupkę do jeżdżenia w takim razie, bo ja zawsze solo jeżdżę i mój rekord średniej prędkości to 27,5 km/h na dystansie około 100 km. Cokolwiek powyżej 30stki jest nieosiągalne póki co.
@Zkropkao_Na: Wczoraj w Różynach widziałem jedną dziewczynę na szosie jadącą od strony Pruszcza. Pierwsza myśl - może to Zkropkao_Na. A ogólnie to mało kogo wczoraj widziałem, co dziwne bo niedziela... Czyżby pogoda nie odpowiadała?
Pomorze melduje brak śniegu i deszczu, co oznacza, że trzeba jeździć.
50 - kawa z koleżanką
100 - wycieczka w grupie z Mirkiem, do którego wczoraj napisałam, że
nie znam tych ludzi, nie wiem gdzie jedziemy, jedziesz z nami?
Wycieczka była bardzo Bueno, tzn prawie, bo trochę się ujechaliśmy czekając na resztę, a nasza prędkość 28-32km/h była daleka od #!$%@?...
20 km dokręciłam sama, żeby zaliczyć #100km.
Klasycznie - nie ma zdjęć, jest mem.
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #rower #ruszgdansk
Skrypt | Statystyki
@Zkropkao_Na.
@Zkropkao_Na: nie ma zlej pogody, jest tylko nieodpowiednia szata.
@piesnababy: na gurala to fhui, ale Zkropkao_Na pomyka kolarzufkom, a to tak przecietniackie tempo.
W znaczeniu takim, że jedziesz I nawet nie czujesz, że tyle jedziesz.
Komentarz usunięty przez autora