Aktywne Wpisy
xeacaex +134
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +17
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Wyjazd na zachód z zeszłego weekendu.
Jazda w doborowym towarzystwie #drozdzowkarze ( @eddicsson @metaxy @cherrycoke2l @fenter @Mortal84 ) spod niemieckiej granicy do Kątów Wrocławskich i w drugi dzień z Wałbrzycha do Wrocławia.
Dużo kilometrów, dużo wiatru w plecy, dużo dróg o stanie agonalnym, dużo nijakich widoków i dużo piwek wieczorem po jeździe.
Total tiles: 14179 (+289)
Max cluster: 3170 (+0)
Max square: 36x36 (+0)
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
A tak na prawdę to wiało mocno w plecy i to bardzo pomogło. Z drugiej strony nawierzchnia która na 80% trasy wyglądała tak odbierała sporo energii. Trochę się też pochowałem
Komentarz usunięty przez autora