Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
Twoimi zadaniami nie będzie tworzenie serwisu ( tym zajmie się firma), ale obsługa serwisu od strony technicznej po instalacji na serwerach.
Jeśli masz doświadczenie w prowadzeniu takich serwisów, nie masz problemu z pracą zespołową, potrafisz myśleć kreatywnie, możesz poświęcić się w 120% na prace przy projekcie, napisz do mnie a postaram się przekazać Ci konkretne informacje o projekcie.
Zapraszam osoby, które będą mogły pracować na terenie Krakowa ( nie wierzę w współpracę przez internet).
#webmastering #it #programowanie #internet #kiciochpyta #webdesign #webdev
@dawid_rosicky: To poczytaj jak dziala Automatic - firma ktora stoi za wordpressem :)
A co do samego ogloszenia - to za pieniadze czy w tak zwane imie przyszlych zyskow?
@dawid_rosicky: Czytam, nie ma slowa o wynagordzeniu - to pytam. Samo stwierdzenie 'uczestnictwo w projekcie' jeszcze niewiele wnosi.
@dawid_rosicky: Ja jestem fajny nawet jak nie pisze. Niektorzy twierdza ze zwlaszcza wtedy :)
Komentarz usunięty przez autora