Wpis z mikrobloga

Czy korzysta ktoś z karty benefit Multisport w przypadku Term Maltańskich? Na stronie Multisport informacja, że dostęp do saun to 30 min podczas jednej wizyty. Jak to wygląda w praktyce? Trzeba cofać się do kasy raz na godzinę w przypadku basenów i co pół godziny w przypadku saun by odbić się ponownie?
#multisport #termymaltanskie #poznan #sauna #basen
  • 45
  • Odpowiedz
@retardo: 11:50 odbicie na kasach
12:00 odbicie na strefie
masz czas na odbicie do 12:49 tak naprawdę i potem każde kolejne co 59 min. Niby jest 30 min ale masz czas do pełnej godziny.

Ja nigdy nie odbijałem poniżej 30m bo mi się nie chciało latać co chwilę z tych saun.

Ale to od razu mówię że na malcie w pozku, nie wiem jak jest w innych placówkach
  • Odpowiedz
@retardo: Jak boga kocham, też na początku latałem co 29 minut odbijać aż mi babka powiedziała, że wcale tak nie muszę bylebym zdążył poniżej godziny.
  • Odpowiedz
nie no możesz odbić się co 59 minut ale tylko raz. Pierwsze odbicie pokrywa pół godziny wprzód, drugie pół godziny w tył. Także każde kolejne odbicie będzie niwelowało 30 minutowy dług.
  • Odpowiedz
@glider05: 18:50 - kasa
19:40 - desk
20:30 - desk
21:20 - desk
21:40 - wychodząc chciałem na desku, powiedziała mi że jeszcze 10 minut to poszedłem zablokować czas przed kasami
babka wyliczyła dopłaty za godzinę na kasie, więc odbiła multisporta i zostało 30 minut
  • Odpowiedz
@retardo: I co zapłaciłeś coś? Mi czasem kazała poczekać 8 minut czy 15 albo dopłacić flotą, ale zawsze powiedziałem, że poczekam. Mogłeś powiedzieć że masz multisporta.

Tu chodzi chyba o dobicie tych 30 minut ostatniego odbicia.
  • Odpowiedz
@WolfSky: tak. za 30 minut. Początkowo była godzina do zapłaty, ale odbiła multisporta na kasie i wyszło 30 minut.
Mówisz, że jak bym te 10 minut na desku poczekał to by było gites? Nie czaję tego systemu dalej xD Powinien być jeden #!$%@? w którym miejscu odbiję tego multispota.
  • Odpowiedz
@glider05: @retardo: jezu xD mówie wam na 100% że przedłużałem powyżej 30 minut i nie było żadnego problemu nigdy. Chyba, że coś zmienili ale ostatnio byłem jakieś 2-3 tygodnie temu.

Też zawsze odbijałem co 30 min czasem byłem po 28 minutach i stałem 2 minuty i czekałem aż mi babka z kas (tych saunowych) powiedziała, że nie musze być co 30 minut byle poniżej 59. Spytajcie się na
  • Odpowiedz