Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +69
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +934
#bekazlewactwa #heheszki
@Filem00n: to nie wina kapitalizmu tylko polityki bankow centralnych
@Filem00n: że co? XD
@Zapaczony: spokojnie, lewica naprawi XD
Ktoś tu chyba mieszka z rodzicami xD
Typowe krótkowzroczne zadławienie się korwiniznami. XD
Potem są artykuły że mamy katastrofę demograficzną i ludzie nie chcą mieć dzieci w klitkach 35m2. Albo że
@Filem00n: tak już jest
Czemu niby? Mam mieszane na kredyt.
Oczywiście.
Jak będą mieli większe mieszkania też nie będą chcieli mieć dzieci. Wielkość mieszkania nic tu nie zmieni.
XD nie w ogóle. Metraż w ogóle nie ma wpływu na planowanie rodziny xd
Zobacz sobie na gmaps jak wygląda południe Warszawy albo okolice Białołęki. To są te gorsze lokalizację które ludzie wybrali. Sproboj rozkminic jak zrobić tam sensowną komunikację i kto ma za to zapłacić oraz kto będzie jeździł autobusem przez godzinę objeżdżającym osiedla łanowe zanim ruszy w kierunku miasta
Wiadomo, każdy ogarnięty kupi bez problemu. Nawet jeśli dostępne będzie 1 na 1000 mieszkań, bo pozostałe 999 zostanie wykupione na pniu (tj. na etapie dziury w ziemi) przez fundusz XYZ z Hiszpanii. Powiem to jako korwinista z dziada pradziada - rynek mieszkaniowy w PL (i nie tylko) jest aktualnie pop***dolony. I wymaga regulacji. Jakiej? Nie mam pojęcia, niech to wykminią mądrzejsi ode mnie. Prosty kataster nie wydaje się
Nie, nie ma. Mimo że obecnie ludzie mają większe mieszkania niż kiedyś, oraz więcej pieniędzy, to mają mniej dzieci.
Czad.
Miasta, działek przecież nie oddali za darmo.
Można robić węzły
A jaki jest niby problem z zakupem nieruchomości?
Oczywiście.
Co za bzdura.
Nie wymaga.
@Filem00n: Nie trzeba mieszkać w mieście wojewódzkim