Wpis z mikrobloga

@wensz: wydaje mi się że na zachodzie ślubowanie przed buddą czy innym bogiem to tak jak ślubować przed rusałką czy czerwonym kapturkiem. ślub urzędowy ma moc prawną. w zacofanych państwach które sprzedały się watykanowi przez konkordat (polska i chyba hiszpania) uznają śluby religijne na równi z urzędowym. w reszcie cywilizowanym świecie musisz mieć również urzędowy jeżeli brałeś udział w jakieś ceremonii zaślubin. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@wensz: a tak na serio, warto tego gniota obejrzeć i jego cześć drugą? Czy prezes w Chinach podobnie żebrał o piniądze, czy robił to dyskretnie?
Zacząłem oglądać Machuja od idei powstania Polonii 1.0 , ale z czasem kiedy wykop (dziękuję) otworzył mi oczy jak działa mechanizm avocado, ruskiej onucy i Gapa, to przestałem i jego oglądać, czasem tylko zerkne, aby zgłoszenie do zrobić.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Aksel_dwa w Chinach jedynie żebrał o patronite, ale to już na wylocie z chin jak był. Wcześniej pracował. Kacap to debil wiadomo. O alimenciarzu nie mam zdania zbyt, zwykły nierób jakich w Polsce pełno. Avocado nie znam wcale nie interesował mnie. Na temat gniota. Nic ciekawego, smród brud, jedynie ciekawe że znowu miał pokój w "hotelu" że sreile
  • Odpowiedz
@wensz: ja może kilka przebitek oglądałem jak był w chinach, ale to tylko przez przypadek jak dwóch jutuberów się z nim skrosowało. Teraz się chyba poprawił, bo wcześniej to jak typowy Sebix wyglądał (nie obrażając Sebix'ów).
Zastanawiam się, czy Łysy główkuje w jaki sposób Srejle na filmach przedstawić, że go jeszcze nie pogoniła, czy nie publikuje szerszego materiału ze względu na ograniczenia i ryzyko dostania bana z YT?
  • Odpowiedz