Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mamy tu jakieś osoby które nie mogą znaleźć pracy jako junior? Lub stażu.
Ile czasu szukasz juz pracy? Jestes samoukiem czy po może po studiach
Chce poznac jakie są wasze wrażenia, bo wszedzie sie slyszy o 1k CV na stanowisko, co ciekawe glosów osób bez pracy jest nieco mniej :)
#naukaprogramowania #java #javascript #python #php #programowanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #624066eb9df1c369945244a0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: ja w RPA developer dostałem bez znajomości , bez doświadczenia, w sumie od razu po 1 rozmowie rekrutacyjnej, ale też z powodu wcześniejszego doświadczenia zawodowego i też dlatego, że rozmawiałem wprost z szefem IT a nie z panią rekruterką...jak rozmawiasz z kimś z IT, to możesz opowiedzieć co zainteresowaniach w sferze IT, a z rekruterka od razu szuka twoich słabych stron i zazwyczaj nic nie wie o pracy która
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jetem samoukiem bez studiów, szukam od stycznia, chociaż ostatnio przystopowałem, bo chciałem ulepszyć moje projekty, zrobić hosting. Wrażenia mam takie sobie. Na 60 wysłanych cv, około 10 odpowiedzi z zadaniem do wykonania. Większość firm mnie olało po wysłaniu rozwiązania, nawet żadnego maila z informacją zwrotną, żadnego feedbacku, co strasznie mnie irytuje bo niektóre z tych zadań to było wiele godzin roboty. Teraz moje 'sukcesy'. startowałem na staż w Wawie,
  • Odpowiedz