Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +74
Jest sobotni letni wieczór, my samotni gromadzimy się tutaj niezmiennie znów, jak co sobotę... Tak, to lista obecności tagu świętego, przyzwoitego i nieskażonego. Jesteś, zapisz się...
#przegryw
#przegryw
nad__czlowiek +44
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Stać nas
A to zaledwie początek "wydaktow", które zostaną wrzucone na Polaków
Na całe szczęście nasi rodacy już mają wszystko pod kurek i możemy zająć się rozdawaniem pieniędzy przyjezdnym
#onuca100procent
#dej #ukraina #ekonomia #polska #wojna #pieniadze
Sebus i karynka moga isc do pracy a nie ciagnac socjale a ty sie przejmujesz jakimis ukraincami co przyjechali se na wycieczke za darmo tramwajem pojezdzic.
Nie byłbym tego taki pewien
@Staryale: W sumie tez bym chyba wolal zeby nie. Wtedy mogloby zabraknac dla karynek i trzask pekajacej doupy byloby slychac na plutonie. A to jedyna droga zeby pis przegral wybory.
Ale cos mi sie wydaje ze polski rzad juz cos wspominal ze potrzebuje kasy bo uchodzcy i KE cos tam juz kombinowala.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mają boleć
Konto na wykopie mam dłużej niż Ty
Każdy myślący inaczej niż Ty to #!$%@??
Nie, każdy wypisujący takie bzdury o Ukraińcach od pierwszego tygodnia wojny to ludzkie ścierwo. Więc won.
Mam nadzieje, że nie będziesz nigdy w sytuacji, że będziesz musiał uciekać z własnego kraju. Na serio niektórzy myślą, że ci Ukraińcy uciekają do nas, bo za darmoszkę mają trwaj i może 500+ dostaną?
@gejuszekUK: Moze po kolei:
1: Czy jestem zwolenikiem wojenek? Chyba nie. Watpliwa to przyjemnosc zaorac przeciwnika ktory nawet nie wie co
@gejuszekUK: Takim drobnym szczegolem:
Karynka i sebus moga se zapracowac na swoje zarcie zamiast zerowac na