Aktywne Wpisy
Gustavo_Fring +15
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
maniek74 +114
Kto z was jeździ/-ł x5?
Jak tym się jeździ w porównaniu do x3? Z x3 raz jechałem w ramach eventu bmw experience i byłem zaskoczony jak bliskie jest do normalnej serii 3 w prowadzeniu w normalnym ruchu. Testy X6 na caroserii pokazywały że to raczej mega dupowóz jest. Faktycznie jest aż tak źle z tym bujaniem jak nie ma pneumatyki?
#motoryzacja #samochody #bmw
X1 i X2 to już w ogóle masakra, X1 jeździłem na islandii i miałem ochote wyskoczyć przez okno xD
@cwlmod: Pracujesz w Niemczech i przyjeżdzasz do rodziny, do Polski, na święta? xD
@BananowyAbazur: Skąd pomysł że pracuję w Niemczech?
@cwlmod: jak porównujesz do innych g---o SUVów - pewno xD Ale ja porównuje do normalnego auta. Nie prowadzi się, nie jeździ, tragedia.
@ponik_kolny: Czyli jednak. Ciekawe czy przecierpie to bujanie po moim hothatchu xD Przynajmniej będzie wygodnie. Przeboleje te 1.5k na święta i zobaczę jak się tym jeździ.
Następny cel - S klasa :)
@cwlmod: całą linia 5 i 7 od czasów nowoczesnego zawieszenia czyli E38/E39
@trololo55: no ok może być wygodne ale wysoki środek ciężkości, wielka masa (niepotrzebnie) itp. to sprawia że w sumie można powiedzieć że VW Transporter się dobrze prowadzi - może jak na wielkie auto, ale jaki to ma sens? Fizyki nie oszukasz.
W porównaniu z g05 to mój SL to kanapa ;)
Powiem tak, zamienisz miedys e36 na golfa7 czy 8 1.2 i to będzie twoje nowe najlepsze auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trololo55: jeździłym tego typu samochodami i nie robią na mnie wrażenia. Ja nie mówię że E36 na daily jest dobre, ale odpowiednio zestrojone na torze prowadzi się cudownie. Zresztą, ja muszę mieć RWD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na daily wolę E39
@trololo55: otóż nie i potwierdzają to nawet recenzenci nowych aut ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bardzo ciężko nawet w nowych 5tkach o takie zestrojenie jak w tym starym samochodzie.