Wpis z mikrobloga

@MedrzecInternetu:

Ciekawe jak zmienią się jej priorytety w wieku 40 lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szukam dobrego, ułożonego, nie imprezującego chłopaka do poważnego związku a nie jakiegoś "chłopca" z dyskoteki.
Ma mnie pokochać taką jaka jestem.
  • Odpowiedz
@paczelok: kisne z tego nazewnictwa "samorelizacja" "marzenia" "inny plan na życie", mozna to po prostu nazwac zbiorowiskiem bananowych oskarkow, którzy nie musza pracować i takie lachony jak ona ktora daje d--y komu popadnie xd
  • Odpowiedz
To że nikt ci tak nie mówi że nie znaczy że się nie puszczasz, poza tym liczysz że chłop dla którego jesteś ruchadelkoem powie ci w twarz że ma cię za dziwkę? :-D Dziewczyny, trochę samokrytyki 8-)
  • Odpowiedz
@gezorrr: w zamian za podroze i fajne wspomnienia. Na sycyli jest duzo takich polek ok 40 roku zycia. Co sa przekazywane z rak do rak innych wlochow. Jak juz wie jednemu ruchanie znudzi to musi szukac taka innego aby moec jak zyc. Ciekawr co bedzoe jak beda mialy 50 lat :D beda sxukaly 80 latkoe pewnie.
  • Odpowiedz
Szukam dobrego, ułożonego, nie imprezującego chłopaka do poważnego związku a nie jakiegoś "chłopca" z dyskoteki.

Ma mnie pokochać taką jaka jestem.

@Mezomorfix: Zapomniałeś
Dzieci: planuję mieć
  • Odpowiedz
kisne z tego nazewnictwa "samorelizacja" "marzenia" "inny plan na życie", mozna to po prostu nazwac zbiorowiskiem bananowych oskarkow, którzy nie musza pracować i takie lachony jak ona ktora daje d--y komu popadnie xd

@Godir17:
Trochę podróżowałem po Azji i rozmawiałem z masą takich ludzi, którzy poszli w tą 'spirytualność'. Żadne oskarki tylko ludzie z klasy średniej (a czasem nawet nie), którzy wykorzystując słabą sytuację gospodarczą krajów tropikalnych (słaba waluta, bieda)
  • Odpowiedz