Aktywne Wpisy
Koksixk +6
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
rtpnX +89
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Natomiast caster jest prawie on point, idealnie byłoby 7.5" niestety top mounty z M3 i accentric bushe nie wystarczą, a ramiona z M3 kosztują niemal £300 za stronę..
Przydałoby się jakieś takie ramie aftermarket i to najlepiej z amelinum ale gdzie takie dostać.. Wiem że są te z E46 ale one psują camber niesamowicie.
Tak czy inaczej - gotowy na tor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś z #uk chętny na Cadwell w tym/przyszłym miesiącu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bmw #e36 #bmwsorka #samochody #tuning #motorsport #mechanikasamochodowa #mechanika
Caster natomiast działa tak, że jak skręcasz koła to Ci się zwiększa camber, co jest bardzo porządane no bo w zakręcie jednak
Generalnie wahacze są nówki przód, drążki też no i nowe top mounty z M3. Niestety to nie ma regulacji, może zregeneruje moje top mounty 3D caster/camber i wtedy się pobawie coś więcej.
Z tyłu mam