Wpis z mikrobloga

@KolegaPatryk: kiedyś anonimowy "ekspert", teraz od lat już pod swoim nazwiskiem. Polecał inwestować w gazprom xD i w ogóle rosyjskie spółki. Naganiał też na surowce. Pamiętam jak złoto leciało na łeb na szyję, a on podsumował swój rok że nieźle zarobił ᷅_(ヅ)_/ ᷄. Chyba nigdy nie przedstawił gdzie niby obraca swoimi milionami. Był też w jakichś spółkach paramedycznych.
Ogólnie polecam poczytać: https://forexrandomwalk.blogspot.com/2020/02/dlaczego-trader21-nie-zna-nikogo-kto.html
@dobrowolskii: np. że Ukraina nigdy nie będzie niepodległa. Mówi coś o stronie rosyjsko chińskiej - nie ma takiej. Mówi, że większość ludzi nie wie czemu Rosja zaatakowała Ukrainę i jedynym argumentem dużej częściludzi jest to, że Putin to psychopata.

Znalazłoby się tego pewnie dużo więcej ale nie dałem rady obejrzeć całego.
Mówi, że większość ludzi nie wie czemu Rosja zaatakowała Ukrainę i jedynym argumentem dużej częściludzi jest to, że Putin to psychopata.

@KolegaPatryk: Dużo głupot mówi (dobrze, że nie słyszałeś o jego mocach magicznych) ale w tej sprawie się zgadzam- w tv jest taka narracja bez refleksji, że Putin zwariował i nie ma poparcia oprócz wsi na głębokiej Syberii- co jest nieprawdą.
@mrzk muszę przyznać że warto kliknąć i poczytać o naszym guru inwestowania. Ja gdzieś czytałem że on ma brata maklera? Dla mnie to postać szemrana, ale ma gadkę i kosi hajs na jeleniach (szkolenia). Aż mi się przypomniało Kubuś Midel( ͡° ͜ʖ ͡°) ten od akademia bogactwa.