Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Już jestem u niego na #czarnolisto, więc odpowiedzi prawdopodobnie nie będzie :(, więc niech to będzie jedynie zapis metod działania obiektywnych i zawsze gotowych dyskusji członków #neuropa :
Kontekst:
falouu 3 godz. temu +1
@tulonr1: [http://www.wykop.pl/link/1759000/agresywna-teczowa-tluszcza-atakuje-modlacych-sie-katolikow/#votersBury](http://www.wykop.pl/link/1759000/agresywna-teczowa-tluszcza-atakuje-modlacych-sie-katolikow/#votersBury)
a w jaki sposób powyższe znalezisko wpisuje się w twoją przedstawioną tu definicję chłamu?
Na pewno miałeś jakiś powód do zakopania, przecież ty tylko bronisz prawdy obiektywnej na wypoku.
tulonr1 1 godz. temu 0
@falouu: jeszcze się pytasz, c--j wie co to, c--j wie o co chodzi, genialny tytuł wskazujący na kolejne homoznalezisko
od tej pory usunięte wpisy:
falouu (wpis 1):
@tulonr1
Czyli mówisz, że mogą istnieć okoliczności usprawiedliwiające zachowanie jak na tym filmie?
Co w tytule jest nieprawdziwe?
"Agresywna" - no tak, przecież co innego agresja, a co innego usprawiedliwione odreagowanie na wstrętnych zacofańcach
"tęczowa" - potoczne określenie środowisk LGBT. Używane nawet przez nich samych. Rozumiem, że według ciebie to nie oni są uwiecznieni na filmie?
"tłuszcza" - pejoratywne określenie tłumu, usprawiedliwione, jeśli zgodzimy się, że są agresywni
"atakuje" - fałsz? A może jest to obrona konieczna? Może druga strona ich prowokuje? A może opluwanie, zakładania brudnych gaci na głowę nie można nazwać agresją?
"modlących się" - w sumie racja, nie znam tego języka, może śpiewają homofobiczną piosenkę zamiast się modlić (jakby sam fakt modlitwy nie był już homofobiczny, lol)
"katolików" - może to nie katolicy?
Co to jest "homoznalezisko"? Jeśli każde znalezisko zawierające pewną krytykę środowiska homo i innych podzielających ich postulaty (feministki, genderowcy), to masz rację - to jest kolejne homoznalezisko. Jeśli z tego powodu zakopujesz, to znaczy, że obiektywizmem według ciebie jest brak jakiejkolwiek krytyki tych środowisk?
To może chciałbyś, żeby zakaz takiej krytyki znalazł się w regulaminie?
falouu (wpis 2):
o, widzę, że zaczynamy usuwać komentarze. Za trudne pytania?
#neuropa #lewackacenzura #hipokryzja
...to gdzie leży ta neuropa?
Potrafisz pokazać na mapie?
@falouu: xD
@stekelenburg2: członek #neuropa = osoba aktywna w tym tagu z wysoką korelacją zakopanych i wykopanych znalezisk z innymi aktywnymi w tym tagu użytkownikami.
Możesz mieć swoją
Uważaj, zdziwisz się. Oni nie są wszyscy tacy sami. Różnią się między sobą. Z tulonem nie dyskutuj, prawdopodobnie nie warto. Ale większość wydaje się znacznie rozsądniejsza.
@falouu: członek neuropa = członek zamkniętego kanału neuropa. Inaczej to tak jakbyś wmawiał koledze popierającemu PO, że jest w tej partii.
Z punktu widzenia użytkowników wykopu liczy się to, kto na dzień dzisiejszy tworzy treść w tym tagu i jest współtwórcą jej kursu.
Istniejący dawno temu zamknięty kanał nikogo dzisiaj nie interesuje.
Znaczenia pojęć się zmieniają, nie dacie rady w ten sposób cały czas uciekać. Czystość rasowa #neuropa nie może zostać zachowana, za duży natłok imigrantów ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Urojenia jakieś masz. To wszystko sprawka żydów a nie neuropy !!!
Czemu kryjesz żydów ??? (jesteś jednym z nich?)
@falouu: to tylko miniony.
Powiem tyle: wysokich standardów możesz oczekiwać tylko od starej, prawilnej neuropy. Reszta jest poza kontrolą i robią co chcą. A i tak nie ma żadnej neuropy ;|
@stekelenburg2: ok, przyjmuję do wiadomości. Gdzie mogę znaleźć oficjalną listę członków? Na stronie ministerstwa spraw zagranicznych Izraela nic nie ma.
@stekelenburg2: dzięki. Trzeba przyznać, że dzisiaj ten tag tworzą w większości inne osoby.
@stekelenburg2: o, to może być dobra definicja, pod takim adresem następnym razem wytknę im hipokryzję :)
@falouu: z TWOJEGO punktu widzenia. Nie wypowiadaj się za wszystkich, zwłaszcza gdy gadasz takie głupoty.
I taguj swoje #gorzkiezale inaczej. #nieneuropa
@fir3fly: czemu, użytkownik o którym piszę wypowiada się pod tym tagiem. U niego nie wytkniesz #nieneuropa? :)