Aktywne Wpisy
jacek7921 +3
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +139

Żaden normalny facet nie płaci za laskę, którą widział tylko kilka razy na oczy.
I nie dajcie się robić w bambuko, że płaci ten "kto zaprasza", albo "pół na pół jak się uzgodni wcześniej" czy też "facet zawsze
Materiał na "przyjaciela", który zaprosi, zapłaci, wysłucha i pocieszy.
Na chłopaka, męża i ojca? - nigdy w życiu.
@octave25: ale przez pierwsze 10 spotkać kobieta ma być bierną żeby nie wyjść na łatwą. Facet ma zapraszać. Kobieta ma oceniać starania faceta, a jak facet się nie spodoba to nara
źródło: comment_16477765264CGPWpPJafsHcopcv1nbLT.jpg
PobierzNapisałem, żeby nie dać się robić w bambuko, że trzeba to wpierw uzgadniać.
To jest oczywiste, że do czasu dopóki nie tworzycie relacji, to każdy płaci za siebie.
Pod zdaniem o zapraszaniu kryję się kontekst w postaci normy społecznej, gdzie zaprasza mężczyzna. A tym samym bezcelowym jest pisanie, że płaci ten, kto zaprasza. No chyba, że celem jest ukrycie
@c43amg: ona tez to ma tylko za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marek_Rekus:
Adekwatnie można uznać,