@contrast: Borysa p--------ł piorun a potem Covid i zmądrzał nie to co mały Rotszyld Macron i Orban robiący lachę dzikusom z mentalnością Czyngis Chana.
@SpalaczBenzyny: a potem się dziwią że ludzie czytają tylko nagłówki, po co czytać resztę jak w nagłówku jest wszystko a w reszcie to samo tylko że w innym szyku
nie wk*rqwia Was to, że co 2gie zdanie jest ta sama informacja? kumulacją jest jak źródłem jest np. tłit: jest w leadzie, w tekście 2-3 razy (opisane + potem cytat), ramka z przeklejonym tłitem (jako cytat) i jeszcze embedowany tłit xd
@kryptonim_putas: importując rekordowe ilości węgla i ropy? Czy może działając na kożyść rosji poprzez rozbijanie jedności europejskiej przez 7 lat przed tą wojną? A może współpracując z ruską onucą w europie czyli orbanem? Wiec może współpracując z putinowską agenturą le pen? Czy może popierając i realizując postulaty putinowskiego ordo szuris? Tak wiele pytań bez odpowiedzi pisowskiej onucy.
@kryptonim_putas: onuca sie odpaliła. Nawet nie czytam - to jasne ze pis jest prorosyjski. Jak przegracie to wszyscy pójdziecie siedzieć i właśnie dlatego podsłuchujecie opozycje w trakcie wyborów. Bo wiecie że uczciwie nie wygracie. Radze odejść od pisu póki jeszcze możesz, bo potem bedziesz sądzony jako ich troll.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@woskrosenie: o, to o mnie ;3
nie wk*rqwia Was to, że co 2gie zdanie jest ta sama informacja? kumulacją jest jak źródłem jest np. tłit:
jest w leadzie, w tekście 2-3 razy (opisane + potem cytat), ramka z przeklejonym tłitem (jako cytat) i jeszcze embedowany tłit xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@kryptonim_putas: importując rekordowe ilości węgla i ropy? Czy może działając na kożyść rosji poprzez rozbijanie jedności europejskiej przez 7 lat przed tą wojną? A może współpracując z ruską onucą w europie czyli orbanem? Wiec może współpracując z putinowską agenturą le pen? Czy może popierając i realizując postulaty putinowskiego ordo szuris?
Tak wiele pytań bez odpowiedzi pisowskiej onucy.
Zapamiętaj sobie jedno - pis i putin
@podbrodek: jest to oczywiste
@uncles: A ponoć Anglia nie ma przyjaciół tylko partnerów w interesach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Radze odejść od pisu póki jeszcze możesz, bo potem bedziesz sądzony jako ich troll.
Uwielbiam tę ewolucję mądrości etapu <3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TurboDynamo:
źródło: comment_1647726784A3Uam4J4GVLBCrypiZC0hk.jpg
Pobierz