Aktywne Wpisy
wfyokyga +68
Dołożyłem 7 złotych bombelkowi w sklepie, bo mu zabrakło. Guwniara z 5-6 lat, widziałem rozpacz w jej oczach i nie wiedziała co zrobić. To dałem kasjerowi i ona chyba zawstydzona uciekła że sklepu, nawet nie usłyszałem dziękuję. W sumie #!$%@? z tym, dałem bo jak ja byłem gnojem, to parę razy też mi dokładali do czipsów itd. Wiec się czuję, że dług został spłacony.
Minieri +52
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
„Próba normalizacji stosunków z Putinem po tym, jak zrobiliśmy to w 2014 roku, oznaczałaby popełnienie tego samego błędu” – powiedział Johnson.
#swiat #europa #ukraina #rosja #bialorus #anglia #wielkabrytania #wojna
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@woskrosenie: o, to o mnie ;3
nie wk*rqwia Was to, że co 2gie zdanie jest ta sama informacja? kumulacją jest jak źródłem jest np. tłit:
jest w leadzie, w tekście 2-3 razy (opisane + potem cytat), ramka z przeklejonym tłitem (jako cytat) i jeszcze embedowany tłit xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@kryptonim_putas: importując rekordowe ilości węgla i ropy? Czy może działając na kożyść rosji poprzez rozbijanie jedności europejskiej przez 7 lat przed tą wojną? A może współpracując z ruską onucą w europie czyli orbanem? Wiec może współpracując z putinowską agenturą le pen? Czy może popierając i realizując postulaty putinowskiego ordo szuris?
Tak wiele pytań bez odpowiedzi pisowskiej onucy.
Zapamiętaj sobie jedno - pis i putin
- węgiel importowały do Polski podmioty prywatne, nie państwowe. Wystarczy dodatnie IQ by to sprawdzić. Nie posądzam
- dywersyfikacji dostaw ropy służyć ma m.in. odsprzedanie (na życzenie KE) udziału w Lotosie
@podbrodek: jest to oczywiste
@uncles: A ponoć Anglia nie ma przyjaciół tylko partnerów w interesach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Radze odejść od pisu póki jeszcze możesz, bo potem bedziesz sądzony jako ich troll.
Uwielbiam tę ewolucję mądrości etapu <3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TurboDynamo: