Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Glodny_Lew: Ja ogólnie znam niewielu milionerów, ale raczej dorabiają się na biznesie tradycyjnym. Inna sprawa, że jeśli giełda i spekulacja kojarzy Ci się z milionami, to masz mocno niedojrzałe podejście.
  • Odpowiedz
@DJ007: Znam wielu ludzi którzy są milionerami dzięki spekulacji. Nie znam ani jednej osoby co by się dorobiła na analizie technicznej. Skoro chcesz udowodnic że to ma sens to pokaż osobe która dzieki temu regularnie zarabia
  • Odpowiedz
@Glodny_Lew: Sczerze Ci gratuluję znajomości z milionerami, pozdrów ich ode mnie. Ja Ci nic nie chę udowadniać, nie interesuje mnie to czy zarabiasz, czy nie, czy uzywasz takiej czy innej metody, czy znasz lub nie osoby handlujące technicznie. Wrzucam te posty od pewnego czasu z klasycznymi kreskami oraz poziomami cenowymi wejśc wyjść i tyle, chcesz, to policz. Możesz do tego dorabiać dowolną motywację, ideologię, cokolwiek. Całuję czule.
  • Odpowiedz
@Glodny_Lew: Czytaj ze zrozumieniem Słonko. Mam statement i metodę wysłac w mailu, czy rozpisać piórem na pachnącym papierze czerpanym? Mniemam, że nawet jak dostałbyś czarno na białym, to i tak będziesz tracił kasę, bo Twoi znajomi milionerzy, których znasz wielu, albo nie dali Ci tych porad i metod, albo dali ale nie stałeś sie milionerem jak oni. Cmok, cmok, cmok.
  • Odpowiedz
@Glodny_Lew: nie zesraj sie, osobiscie tez nie gram nigdy pod AT, ale wpisy OP-a to ciekawe urozmaicenie na tagu w porównaniu do masy bezwartościowych wysrywów jakie sie tu przewijają, także nie rozumiem czemu sie p------------z
  • Odpowiedz
@Glodny_Lew: Nie musisz pisać, że nie zarabiasz, żeby inni to wiedzieli. "Mądrej głowie dośc dwie słowie". Życie z samego tradingu to emocjonalny ciężar, który raz przerabiałem, więc trading to co najwyżej fajny dodatek gdy jest nadwyżka czasu. Smartfon, czy laptop pod palemką na ciepłej wyspie to obrazek raczej fantazyjny niż realny. Przytulaski.
  • Odpowiedz