Aktywne Wpisy
Kanarynka +48
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +205

Znaczy trochę rozumiem, bo na jakiś taniec artystyczny czy taki profesjonalny, jak widać czasem w TV, to fajnie czasem popatrzeć, ale w przypadku 99.9% pozostałych ludzi polega to tylko na losowym gibaniu się i wymachiwaniu kończynami, często nawet nie do rytmu grającego w tle disco polo xD
Po prostu nie rozumiem, co jest w tym fajnego, że ludzie to robią i często krytykują osoby, które nie chcą tego robić. Może mi ktoś wytłumaczyć? #kiciochpyta
@ktomizajalnazwy: Normalni ludzie mają też ciągoty do nadużywania fajek, alkoholu i tłustego żarcia, ale to nie znaczy, że te oraz inne imperatywy należy zostawić w spokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
źródło: comment_1647596250qWlO0polEzMyXdJhkVcg29.jpg
Pobierz@enslavedeagle: No ale jest zasadnicza różnica między chlaniem i żarciem hamburgerów, a tańcem. Tańczenie jest zdrowe.
@ktomizajalnazwy: A co konkretnie sprawia, że 90% lubi tańczyć, ale większość z tych 90% nie chodzi na siłownię, żeby robić jeszcze zdrowsze wygibasy, co też można robić w rytm muzyki?
rozumiesz wtedy na pewno, że przy takich rozkminach odpowiedzi typu "bo normalni ludzie tak robią i to lubią" nie są zbyt zadowalające? ( ͡° ͜ʖ ͡°)