Aktywne Wpisy
Zupa-jeza +272
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
nie_odpisuj +1
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
Ba, w pewnym przypadkach oburzenie kierowane jest nie tylko w stronę facetów, ale i samych Ukrainek, które już zaczynają być traktowane jak niemiłe widziana konkurencja.
Jestem pewien, że wynika to w dużej części z poczucia zagrożenia swojej pozycji na rynku matrymonialnym, wynikającej z zachwiania proporcji między płciami w Polsce.
Oczywiście w tym miejscu czuję się w obowiązku sprowadzić trochę na ziemię przeciętnych Mirków, bo ta zwiększona konkurencja i tak będzie dotyczyć tylko samców z najwyższych szczebli drabinki genetycznej, a ich sytuacja się nie zmieni, nawet przez to, że na rynku pojawiło się więcej kobiet.
Natomiast, co razi najbardziej to hipokryzja i obłuda, bo te same p0lki nie widzą żadnego problemu, kiedy oferty matrymonialne z ich strony, kierowane są do Ahmeda, czy Mokebe, którzy też przecież (oczywiście mylnie) określani są jako uchodźcy uciekający przed wojną i prześladowaniami.
Czyli podsumowując - k0biety mają prawo zawsze wykorzystać każdą sytuację, żeby zdobyć upragnionego faceta z wyższej puli genetycznej, natomiast zdesperowanemu Sub5, czy normikowi nie wolno się już nawet łudzić i powinien powoli zdychać w samotności z poczuciem pustki w życiu.
#zwiazki #tinder #p0lka #chad #przegryw #blackpill
@borzeczka: więc zarówno Ty jak i Twój partner nie mają tego problemu co większość tutaj,to,że Tobie wyszło nie znaczy,że każdemu tak naturalnie to może wyjść jak się tylko postara
@borzeczka: "Nie oczekujesz rewanżu" na poziomie świadomym bo go
@borzeczka: nie chce zabrzmieć jak cham ale właśnie udowodniłaś ile empatii jest w kobiecie,wszystko to jakaś konwencja,zabawa.Lekko podchodzicie do takich tematów,facet cierpi-stacza się rok za rokiem (poznaje siebie).Może czasem przyjdzie Ci na myśl zazdrościć