Aktywne Wpisy

WielkiNos +352
Zobaczcie komentarze pod filmem kobiety, która chwali się urodzeniem dzieci i nabyciem nowej kuchenki.
To jest niesamowite jaka panuje wścieklizna u lewackich k0biet na samo wspomnienie o rodzeniu dzieci. Dodając, że się to zrobiło dla męża następuje totalny wyzucie z rozumu. Można by pomyśleć, że ta kobieta wyrządziła komuś krzywdę, że tak ją opluwają tolerancyjne, wyzwolone k0biety, ale nie, ona się tylko z rodziną cieszy z małych rzeczy i tym sobie zasłużyła
To jest niesamowite jaka panuje wścieklizna u lewackich k0biet na samo wspomnienie o rodzeniu dzieci. Dodając, że się to zrobiło dla męża następuje totalny wyzucie z rozumu. Można by pomyśleć, że ta kobieta wyrządziła komuś krzywdę, że tak ją opluwają tolerancyjne, wyzwolone k0biety, ale nie, ona się tylko z rodziną cieszy z małych rzeczy i tym sobie zasłużyła

źródło: temp_file7153693318877940053
Pobierz
b0rn2frag +34
Dzisiaj moja Mama miała udar. Spałem w drugim pokoju, obudziła mnie telefonem, poszedłem do niej. Powiedziała mi że ją boli i że się boi. Zauważyłem paraliż, od razu zacząłem wzywać pogotowie. Zanim przyjechali przestała mówić i praktycznie przestała się ruszać, jakby zgasła w ciągu ledwie kilku minut.. Przyjechali, stwierdzili udar, zabrali ją do szpitala. Co teraz?
Rodzina się nami nie interesuje, jestem tylko ja i Mama. Nie mam nikogo do pomocy, nie
Rodzina się nami nie interesuje, jestem tylko ja i Mama. Nie mam nikogo do pomocy, nie
#ukraina #wojna
#sabtag <- do obserwowania/blokowania, tag pod który wrzucam wyłącznie filmy z frontu
@Nie-mam i tak daleko zabiegł xD
@ortalionowy: Najbardziej prawdopodobne
@ShaitanArba1911: @pAST3RZ: @Aztec26626: @Nie-mam: @boguslaw-pomietlo: Wideo opublikowali Ukraińcy, jednak dużo osób doszukuje się oznaczeń rosyjskich, więc tak 100% ruski może nie być, informuję jeśli się okaże że to Ukraiński, co by nikt nie mówił że fejki rozsiewam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT - Jednak jest oznaczenie, czyli ruski,
źródło: comment_1647359592S4vsf1BdNWap6GWbv8553C.jpg
Pobierz@Sababukin: Od przodu można rozróżniać czołgi w następujący sposób (patrząc od przodu)
- reflektor podczerwieni na lewo od lufy: ruski T-72, T-80
- reflektor podczerwieni na prawo od lufy: ukraiński T-64
- reflektor podczerwieni z obu stron lufy:
źródło: comment_1647360841mlxwRuCjV3mhn4mlgFLdPe.jpg
Pobierzźródło: comment_1647374873IU5Vsb7JjjhgII7itTWt8c.jpg
Pobierzźródło: comment_1647374885unSJWUNHKkrPshuG3sKt79.jpg
Pobierz