Wpis z mikrobloga

@Kapitalista777: Co za obrzydliwa manipulacja. To, że jest fala nadużyć =/= Polacy nie robią dobrej roboty. Serio, użyj czasem szarych komórek zanim umrą z samotności.

Jest problem z sutenerstwem, z taksówkarzami robiącymi biznes na tragedii, z "firmami" co pobierają przedpłaty za mieszkania które nie istnieją, nie każdy "pomagający" zachowuje się godnie, zobacz ceny na AIRBNB, najem też podrożał z dnia nią dzień, już nie wspominając o przestępstwach - o sprawie
  • Odpowiedz
Tak tak, Polacy to złoty naród i nigdy nikomu nic nie zrobili i nie wolno mówić o problemach bo ktoś jeszcze źle o nas pomyśli. Zamykajmy oczy na problemy nie starajmy się ich szukać bo przecież jak ich nie będziemy widzieć to ich nie będzie. Macie rewelacyjne myślenie xD Jak oglądałem vlogi z Rosji to tam ludzie dokładnie tak samo myśleli. Nie wolno pokazywać nic negatywnego bo to szkalowanie Rosji, nie wolno
  • Odpowiedz
  • 6
@Moisze Ty synek serio nie widzisz tego, że Wyborcza i ludzie tam pracujący nienawidzą Polski i Polaków? Co innego być obiektywnym, a co innego non stop hejtować i pluć na swoją ojczyznę. Ta redakcję powinni zaorać.
  • Odpowiedz
Przez lata ich działań, robią wszystko, by obrzydzić uczucia do Polski. Plucie na wszystko co nasze. Jednocześnie zupełny brak krytycyzmu w stosunku do UE, wybielanie każdego działania.

Chodzi o stworzenie nowego "człowieka sowieckiego". Twoja ojczyzną ma nie być Polska - ma być Unia. To do niej masz żywic uczucia.

Dlatego będą obrzydzać nasz naród, naszą historię, wszystko co w nas dobre.

Ta akcja kojarzy mi się ze zdjęcie poniżej.

@Kapitalista777:
  • Odpowiedz
Tak tak, Polacy to złoty naród i nigdy nikomu nic nie zrobili i nie wolno mówić o problemach

@Moisze: No przecież ta gadzinówka gardzi wartościami polskimi, a pucuje się do zachodu. My ciemnogród, zabobon i głupota, aaa na zachodzie panie to sami oświeceni! Po której chcesz być stronie? Oni prowadzą zwyczajną wojnę ideologiczną, albo są idiotami, albo ktoś im za to płaci.
  • Odpowiedz
Przez lata ich działań, robią wszystko, by obrzydzić uczucia do Polski. Plucie na wszystko co nasze. Jednocześnie zupełny brak krytycyzmu w stosunku do UE, wybielanie każdego działania.

Chodzi o stworzenie nowego "człowieka sowieckiego". Twoja ojczyzną ma nie być Polska - ma być Unia. To do niej masz żywic uczucia.

Ta akcja kojarzy mi się ze zdjęcie poniżej.

@
  • Odpowiedz
My ciemnogród, zabobon i głupota,

@Neapolitano: to tylko i wyłącznie twój problem jeżeli identyfikujesz się z grupą, która jest tak nazywana. Ewentualnie jesteś wyborcą pisdu albo wychwalasz czarna mafię - wtedy piszą prawdę o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz

@Kapitalista777: a czytałeś jakikolwiek artykuł Wyborczej na temat pomocy jakiej teraz udzielają Polacy? Bo ja czytałem sporo w ostatnim czasie i każdy ma pozytywny wydźwięk, relacje które przytaczają z wywiadów tak samo. Jedynie działania rzadu są często krytykowane, np. że większość działań jest oddolnych i rząd nie ogarnia tylko wyręcza się wolontariuszami (sytuacja z Torwarem i wojewodą)
  • Odpowiedz
KK jest zepsutą do szpiku kości organizacją

@bylem_zielonko: Widzisz, a trzyma się całkiem dobrze 2k lat. Ale ekspert z wykopu wie lepiej.

ale kościół jako instytucja jest złem

@bylem_zielonko: A co robi źle? Wyjeżdżając z pedofilią, - w Polsce księży jest kilkadziesiąt tysięcy. Potem sobie odpowiedz na pytanie o skalę zjawiska... matematyka nie boli.
  • Odpowiedz
@Kapitalista777: ja się bardziej identyfikuje z unią niż z polską szczególnie po tym co pis o--------a. PIS cały czas tylko na mnie n--------a bo mam działalność i nie chodzę do kościoła więc jestem gorszym polakiem. Muszę płacić coraz wyższe składki i w zamian otrzymuje konieczność pójścia do lekarza prywatnie jak nie chce umrzeć. A i jeszcze trują mnie smogiem bo nic nie chcą z tym zrobić. A no i r--------e
  • Odpowiedz
  • 2
@Kapitalista777 no patrz a u mnie w robocie był gliniarz z kryminalnej i tez powiedział że jakby ktoś zgłaszał oszustwa to żeby dawać znać. Antypolska Policja.
Nie ma co cukierkowac trzeba wyłapywać każdy przypadek, albo straszyć ostracyzmem.
  • Odpowiedz