Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#polska #ukraina #humorobrazkowy #wojna #bekazpodludzi #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest problem z sutenerstwem, z taksówkarzami robiącymi biznes na tragedii, z "firmami" co pobierają przedpłaty za mieszkania które nie istnieją, nie każdy "pomagający" zachowuje się godnie, zobacz ceny na AIRBNB, najem też podrożał z dnia nią dzień, już nie wspominając o przestępstwach - o sprawie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kapitalista777:
@Moisze: No przecież ta gadzinówka gardzi wartościami polskimi, a pucuje się do zachodu. My ciemnogród, zabobon i głupota, aaa na zachodzie panie to sami oświeceni! Po której chcesz być stronie? Oni prowadzą zwyczajną wojnę ideologiczną, albo są idiotami, albo ktoś im za to płaci.
@
@Neapolitano: to tylko i wyłącznie twój problem jeżeli identyfikujesz się z grupą, która jest tak nazywana. Ewentualnie jesteś wyborcą pisdu albo wychwalasz czarna mafię - wtedy piszą prawdę o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kapitalista777: a czytałeś jakikolwiek artykuł Wyborczej na temat pomocy jakiej teraz udzielają Polacy? Bo ja czytałem sporo w ostatnim czasie i każdy ma pozytywny wydźwięk, relacje które przytaczają z wywiadów tak samo. Jedynie działania rzadu są często krytykowane, np. że większość działań jest oddolnych i rząd nie ogarnia tylko wyręcza się wolontariuszami (sytuacja z Torwarem i wojewodą)
@bylem_zielonko: Widzisz, a trzyma się całkiem dobrze 2k lat. Ale ekspert z wykopu wie lepiej.
@bylem_zielonko: A co robi źle? Wyjeżdżając z pedofilią, - w Polsce księży jest kilkadziesiąt tysięcy. Potem sobie odpowiedz na pytanie o skalę zjawiska... matematyka nie boli.
Nie ma co cukierkowac trzeba wyłapywać każdy przypadek, albo straszyć ostracyzmem.