Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +224
TomSz +17
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
-nie byłem na imprezie
-nie byłem na domówce
-nie byłem nigdzie zaproszony (żeby nie było, że to ja odmawiałem)
-nie wyszedłem z rówieśnikiem na dwór
-nie szedłem z kimś do szkoły
-nie wracałem z kimś ze szkoły
-nie piłem z kimś alkoholu (zawsze sam do monitora)
-nie miałem przyjaciela
-nie miałem znajomego
-nie miałem kolegi
-nie byłem szczęśliwy
-nie żyłem
A przyjdzie jakiś normik, który spełnił każdy ten punkt i powie, żebym szczęścia od innych nie uzależniał...
It is truly over for chłop.
#przegryw #samotnosc #szk0la #depresja
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: mnie też o to chodzi właśnie. Będąc w wieku szkolnym nie da się nie nawiązać relacji z osobą z którą siedzisz w ławce. To.. takie naturalne przecież.
Nie pojmuję też jakim cudem mogłeś rzekomo ZAWSZE wracać sam ze szkoły.
@Bover: a to sie z jedną osobą w ławce siedzi? na lekcji i tak sie przeciez nie odzywasz zbytnio do tej osoby. A wymiana 2 zdań do picia po szkole to 2 różne rzeczy.
Nie pisałem nic o pracy, uczyć się masz po to żeby mieć coś do powiedzenia i coś sobą reprezentować a nie po to żeby znaleźć pracę. Jak będziesz potrafił formułować myśli w składne zdania to znajdziesz przyjaciół w dorosłym życiu.
@przegryw_wykopu: ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
@buhubuhu: to czemu dla innych przyszło wcześniej?
z niektórymi osobami gadka nie będzie w żaden sposób się kleić i to nie będzie twoja wina, ani tej drugiej osoby, tylko przez różnicę charakterów;
postaraj się nie gnębić siebie jak nie będzie coś wychodziło
@buhubuhu: a mi sie wydaje.
hahah, tak tak, kazdy nastolatek ma mysli samobojcze, depresje, brak checi do zycia i odczuwa samotnosc. tak