Aktywne Wpisy

peanut_whu +208
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
uncle_freddie +432
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

@szerokikarq: xD
Tak samo jest z wielkim wybuchem. Widzimy w jaki sposób dokonała się inflacja cząstek i mamy promieniowanie powybuchowe (to co widzisz na tv jak
Załóżmy, że jesteśmy w pewnej chorej bajce.
Pewien naukowiec (Marek) podejrzewa, że jego gej partner Jacek co drugi dzień chodzi do wc na "dwójeczke". Naukowca nie ma w domu, bo pracuje, ale jak wraca i przychodzi do domu to co drugi dzień... Czuje smród, widzi pozostałości na muszli, bada że deska jest ciepła od tyłka, sprawdza pomiar wody, czy została użyta
@szerokikarq: Grawitacja to też tylko teoria, czekam aż skoczysz się z Pałacu Kultury i Nauki.
Nie masz chłopie zielonego pojęcia o czym piszesz.
Najpierw mówisz "Ale teoria ewolucji to
@KazimierzG: O to mi chodzi, nie ma pojęcia, dlatego nie mówię, że tak jest bądź nie jest, bo nie wiem. Podobnie jak ja nie wie wielu, ale mimo to mówi jak jest.
Nie masz pojęcia o tym, że istnieją Chiny. Widziałeś na mapach, mówili Ci że jest, nikt nie kwestionował, no ale..... przecież ty nie wiesz, nie byłeś,
@szerokikarq: Zgadza się, grawitacja nie istnieje, to macki Latającego Potwora Spaghetti przesuwają każdy atom Twojego ciała, gdy skaczesz.
Możecie tego uczyć w szkołach, proszę? TEORIA GRAWITACJI NIE JEST UDOWODNIONA
Jeżeli można wykazać, że mutacje nie występują.
Jeżeli można wykazać, że choć zdarzają się mutacje, nie są one przekazywane z pokolenia na
Ten sam WC wierzy w Jezusa, cudowne dziecko (poczęte przez niewybzykaną zawsze dziewicę), którego istnienia nikt nie udowodnił od 2013 lat (2013 lat prób i błędów).