@Unreal6277: gdzieś kiedyś pisałem że średnia LBJ to była najpóźniej gdzieś koło 12-13 sezonu (MJ i Curry chyba, nie pamiętam już).
Za to widziałem tę statystykę co w screenie i jak każda statystyka jest to prawda. Ale zauważam że w swoim 19 sezonie Kobe nie kwalifikował się do statów (bo się połamał, a miał 23pts/g), ale już w 20 sezonie rzucał 22 punkty na mecz. Więc Kobe z 20 sezonu byłby
Ale zauważam że w swoim 19 sezonie Kobe nie kwalifikował się do statów (bo się połamał, a miał 23pts/g), ale już w 20 sezonie rzucał 22 punkty na mecz. Więc Kobe z 20 sezonu byłby łatwiusio drugi all-time wśród zawodników z 19 sezonu ;)
@cult_of_luna: To był 18. i 19. sezon Kobego ( ͡°͜ʖ͡°) Karierę zakończył po 20. sezonie.
@piotr-zbies: kurła, czas spać, nie patrzyłem tam gdzie powinienem, powinienem usunąc wpisy (albo i konto) bo nic się nie zgadza, nie tylko sezony ale i ppg :D
Za to widziałem tę statystykę co w screenie i jak każda statystyka jest to prawda. Ale zauważam że w swoim 19 sezonie Kobe nie kwalifikował się do statów (bo się połamał, a miał 23pts/g), ale już w 20 sezonie rzucał 22 punkty na mecz. Więc Kobe z 20 sezonu byłby
@cult_of_luna: To był 18. i 19. sezon Kobego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Karierę zakończył po 20. sezonie.
napisałeś:
ja napisałem:
napisałeś:
co "to"? :)
ja pisałem o 19 i 20 sezonie właśnie :)
w 18 miał 17 i się nie kwalifikował
w 19 miał 23 i się nie kwalifikował
w 20 miał 22 i
Komentarz usunięty przez autora
W 18 natomiast miał 14 i się nie kwalifikował
Komentarz usunięty przez autora