Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@cutecatboy od poniedziałku będę miał pudełka 1200kcal więc powinienem spalać 1000kcal dziennie przy małej ilości ruchu.

Dodając długi spacer/bieganie/rolki mogę urwać jeszcze dodatkowe 500kcal, żeby wyprzedzić grafik lub ew zjeść coś dodatkowego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xevske: @troloking: @frutson: @prawiedobrze: @cutecatboy: mój przypadek przy 176 cm wyglądał tak że ćwicząc kalistenikę z małymi dodatkami i liczeniu kalorii najniżej udało mi się spaść do 59 kg a nadal miałem gorszy (większy) brzuch od opa. Później wszedłem na masę i doszedłem do mementu zalania się bo później pochłonęły mnie praca i studia. Teraz przy 66 kg mam nieciekawy brzuch i
  • Odpowiedz
@SeoGuy:

Przy 180cm optymalna waga dla faceta to gdzieś przedział 65-75kg - oczywiście przy rozsądnym poziomie body fat

Dieta z pudełka często przeczyszcza ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem przerabiałem pare takich wynalazków, dodatkowo 1200 kcal … przez pierwsze dni będziesz czuł się lekki, odmulony i dynamiczny … po tygodniu będzie słabo z energia…
  • Odpowiedz
@SeoGuy:

Kolejna rzecz, jak chcesz efekty na długo/na zawsze… 1kg tygodniowo to za szybko, skończy się efektem yoyo przy okazji pierwszych większych stresów w życiu i wypadnięciu z rygoru( ͡° ͜ʖ ͡°)

U mnie sprawdziło się zrzucanie powolne, bez jakiś dyrastyczncyh grafików i ścinania kcal z dnia na dzień na racje głodowe ( ͡º ͜ʖ͡º) można powiedzieć ze od trzech lat
  • Odpowiedz