Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Preluda: kurde to teraz w każdej szkole w podstawówce robi się takie rzeczy? U mnie w liceum prezentacje się robiło xD
  • Odpowiedz
@banjo: szczerze mówiąc u mnie też :D ale wszystko idzie do przodu, teraz takie tematy można z uczniami w podstawówce robić, ze głowa mała ;) ja dodatkowo nie korzystam z podręczników od informatyki (tam są nudy), tylko samemu przygotowuję zadania, oczywiście zgodnie z podstawą programową, więc też tutaj jest większe pole do popisu i możliwość zawarcia jakichś elementów popkultury, żeby zaciekawić młodszych :) A czy w każdej szkole robi się
  • Odpowiedz
@Preluda: okej, to teraz właściwie pytanie jeśli mogę - nie traktuj tego negatywnie, zawsze się nad tym zastanawiałem po prostu:
Dlaczego wybrałeś karierę w szkole, gdzie zarabiasz jakieś 3k, jak mogłeś gdzieś w IT się zahaczyć i zarabiać 5x więcej?
  • Odpowiedz
@Przegrywek123: lubię uczyć i czuję się dobrze w takiej pracy, nie zamieniłbym na nic innego, oczywiście czasami są nerwy z różnych powodów, ale też cała masa pozytywów :) a z tym jakimś 3k to różnie bywa - w zależności jaki jest nauczyciel, jakie pełni funkcje i co robi dla szkoły - te 3k są mu dalekie, ale to już zupełnie inny temat :) w moim wypadku jeszcze dodatkowa praca, o
  • Odpowiedz