Aktywne Wpisy
P4ncak3 +90
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +154

@Pokojowa: A nie chodzi czasem o deklarację końcową po szczycie? Ruski telegram podał info, że Irak i Jordania wycofały poparcie więc 78 krajów jeżeli się potwierdzi. Bo szczyt pokojowy to raczej poparł każdy, kto na niego pojechał.
@Grzesiok: Rosji nie było na szczycie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Stabilizator: k0nfabulacja niech wyjdzie z pokoju
@Stabilizator: Konfederacja mówi o pokoju na rosyjskich warunkach xD
Ale to nie jest szczyt pokojowy, skoro nie ma tam Rosji ¯\(ツ)/¯
Rosja dzień przed szczytem pokazała, że jedyny pokój jaki akceptuje to zawieszenie broni na własnych warunkach, bo potrzebują oddechu by odbudować armię.
Głupie porównanie.
To nie jest szczyt pokojowy, koniec kropka.
@Thorrand: jeszcze nóżką tupnij
@Aster1981: Podesłałbyś jakieś źródła?