Aktywne Wpisy
Zielonykubek +23
Poproszę o jakieś szczere skuteczne rady jak zdobyć serce takiej dziewczyny? Prosiłbym bez żartów
#podrywajzwykopem #ladnapani
#podrywajzwykopem #ladnapani
anonanonimowy321 +89
Byłem ze starym nad jeziorem, mam 30 lat
#przegryw
#przegryw
Pomagam koleżance szukać domu w okolicy i trafiła na ofertę jednorodzinnego od dewelopera.
Jedną z głównych zalet jest położenie na uboczu - lasy, pola, rzeczka, 'dla ceniących sobie cisze i spokój i chcących uciec od miejskiego zgiełku' jak rzecze ogłoszenie.
Na zdjęciach i filmie z drona widać jak zieleń rozpościera się po horyzont - bajka.
Oczywiście adresu agent nie poda przez telefon. Spotkaliśmy się z rana pod biurem podpisać typowe papiery i jedziemy na miejsce na dwa auta.
Rzeczywiście, z jednej strony las i utopia a z drugiej (tej nie ukazanej na materiałach)... yebana droga ekspresowa 400 metrów od działki! Nie, żeby gdzieś daleko - przyglądając się widać ekrany między drzewami i to od strony 'dużego ogrodu'. Oczywiście non stop szum aut bo to oblegana arteria 24 h/dobę.
Ja rozumiem, że z takim bublem pewnie by mieli 80 procent mniej zainteresowanych ale jak można wciskać taki kit i oporowe kłamstwo w ogłoszeniu? Hatfu.
#dom #budujzwykopem #deweloperka #mieszkaniedeweloperskie #zalesie
Dom na odludziu a czujesz się jak w centrum miasta.
@MaxVerstapen: Cóż, widzę, że lepiej wiesz co czułem i słyszałem rano stojąc na tej 'spokojnej i cichej' działce.
@Dusk_Forest77: Na pewno tak jest. Ale nie tego
jest ok, świder, pełno lasów, miło
@MaxVerstapen: aha.