Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +808
Boski_Emil +813
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
#rosja #ukraina #wojna #polska #wojsko
Przynajmniej wojna nie trwałaby dłużej niż 1 dzien
@peszmerd: jakie helikoptery załatwili nam pisowcy?
To może lepiej nie pisz jak nie masz pojęcia.
1. Macierewicz 4 lata temu przestał być ministrem, więc nie wiem jak miał uwalić przetarg.
2. Na Ukrainie drony nie odpowiadają za większość strat w
@uesugi2: Raczej przejął projekt stworzony w MON-ie w 2014 roku. Co jednak trzeba oddać Macierewiczowi - on go wdrożył w życie, ale nie był to jego pomysł.
Zamiast śmigłowców zakupiony został Patriot wraz z systemem zarządzania obroną przeciwlotniczą IBCS. Śmigłowce transportowe są bezużyteczne bez panowania w powietrzu, nawet ruskie na Ukrainie mają ogromne straty w śmigłowcach, a "eksperci" w Polsce chcieli kupować za miliardy śmigłowce mimo braku jakiejkolwiek obrony powietrznej xD
@Tibor: @TurboDynamo: @Kuklak:
@pat1ryk: nie zamiast tylko rozmowy o tarczy rakietowej były od 2008 i i pis trafił na dobrą na to koniunkutre.
Śmigłowce nie zostały zamówione ZAMIAST, nie zostały zamówione WCALE. Mimo ze było i jest nas stać by jednocześnie kupić i śmigłowce i patrioty.
Tak wiec #!$%@? pisowska onuco na twitterka, tam mozesz siać waszą propagandę dla debili.
@Flutter_M_Shydale: ja mam, jednym słowem - jesteśmy w piździe
@idina "Poważny analityk wojskowości" to rozumiem wg tego klucza?( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale przypominam, że wykopków od 2015 roku śmieszy pojedynek kurczak vs 4 sery, więc to takie trochę osiągnięcie, ale jednak #!$%@? nie do końca
@mickpl: nie pomaga sie slabym, pomocy udziela sie tym, ktorzy sobie radza.
@Flutter_M_Shydale: nie. To mech obronny.
Dupa go swędzi od wyborów suwerena i w ten sposób sobie drapie.
@Flutter_M_Shydale: Na podstawie sygnałów od Generałów i specjalistów zajmujących się obronnością.
Gdyby nie prywatny sektor na kontraktach w Polsce to bylibyśmy w czarnej dupie, czarniejszej jak Ukraina