Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@OstatniZnak: @ktomizajalnazwy: @SaintWykopek: ogólnie to nie mogą odbierać legitymacji, nie wiadomo skąd się to wzięło, że uczelnie chcą je z powrotem. Legitymacja należy do studenta i może jej sobie używać dopóki hologram ma ważność

@Limonene: xDDDDDD

W momencie obrony student przestaje być studentem i traci status studenta. Nie może po tym korzystać z przywilejów które daje mu status studenta, dlatego legitymacja musi być zwrócona.
a ja oddałem, w******e na jakiś plastik

@rzrbld: Tu przecież nie o plastik chodzi a o zachowanie zniżek kilka miesięcy dłużej. Jeśli lubisz płacić 100% ceny zamiast 50 to kto ci broni?
@SaintWykopek: Amatorzy - ja swoją straciłem w pożarze domu (gdyby co). A potrzebna mi była jedynie do tańszych wejść do klubów i używałem jej jeszcze wiele lat po bo przecież jakiś tępy sterydziarz na bramce i tak nie wie po chooya są te naklejeczki z tyłu czy daty.
@rzrbld: Tu przecież nie o plastik chodzi a o zachowanie zniżek kilka miesięcy dłużej. Jeśli lubisz płacić 100% ceny zamiast 50 to kto ci broni?

@enzojabol: czyli chodzi o oszustwo, jak lubisz być oszustem to kto ci broni? może prawo?

W momencie obrony student przestaje być studentem i traci status studenta. Nie może po tym korzystać z przywilejów które daje mu status studenta, dlatego legitymacja musi być zwrócona.

Skoro i