Aktywne Wpisy

szcz33pan +727
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
Bunch +41
XDDSDDSS Cena z kosmosu, ciekawe na czym bazuje algorytm bo raz się wyświetla za 140 zł a raz za tyle. Co ciekawe tinder już zaliczył podwyżkę cen aż o 100% przy jednoczesnym zabraniu nam funkcjonalności kont o połowę #tinder
źródło: temp_file4343214355649905818
Pobierz

#heheszki #bekazprawakow #bekazkucow #bekazkonfederacji #neuropa
źródło: comment_1646736940Mc1XhrJhKNYUOiljEA9d2U.jpg
Pobierzźródło: comment_1646738629U0eA9KivRviuaeckH7ggs9.jpg
PobierzTo nie był program rozrywkowy, ale tego nie uznacie
To nie pierwszy test, w którym wolnościowcy wypadają bardzo korzystnie. W 2004 roku w Narodowym Teście Inteligencji także wygrali wyborcy wolnościowego ugrupowania Janusza Korwin-Mikkego czyli Unii Polityki Realnej. UPRowcy wypadli jako najinteligentniejszą grupa wyborców w Polsce.
Narodowy Test IQ 2004, średnie IQ elektoratów:
UPR
Ale troche rozumiem to fapanie do bardzo dyskusyjnego wyniku z programu telewizyjnego sprzed prawie 20stu lat. Na bezrybiu i rak ryba ¯\_(ツ)_/¯
Wystarczylo powstanie innej partii i już najinteligentniejsi mogli odejść.
Równie dobrze możesz oceniać intelegencje elektoratów po wynikach w familiadzie. Można, tylko po co...
Acha ten screen to właśnie z TVNowskiego "Narodowego testu inteligencji" z 2004 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Doomed: W upr pewnie dużo libków było, a teraz to połowa w partii to narodowcy co jednak zbytnim IQ nie grzeszą.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale przypomniałem że socjalista to śmierdzący leń i gdzie on + ambicje i chęć bycia lepszym więc tu też nie brylujecie biali aborygeni a korwiniści 1 miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1646744925LqvZ8sVEsFACYzLY0oOGSz.jpg
PobierzDo kompletu brakuje jeszcze tej sondy ulicznej z
Pamiętam te lub podobne badamia, później o nich poszukam, wnioski yły odwrotne