Aktywne Wpisy
Graner +26
owsikalfred +5
Wszyscy smieszkujacy po dzisiejszym zamachu w Rosji powinni pamiętać ze atak samotnego Wilka z nożem może zdarzyć się i im w tramwaju pociągu czy galerii handlowej.
To że od wielu lat (po za możliwym incydentem szczecińskim) nie mieliśmy w PL ataku terorystycznego to chyba tylko jakiś handicap od Boga.
#ukraina
To że od wielu lat (po za możliwym incydentem szczecińskim) nie mieliśmy w PL ataku terorystycznego to chyba tylko jakiś handicap od Boga.
#ukraina
#ukraina #rosja #wojna w sumie to nie #heheszki
@erni13: człowieku to tylko mem, a Ty wysnuwasz jakieś teorie z dupy xD
Czy myślisz, że ten mem to czysty random?
@erni13: myślę, że ocenianie i krytyka "wykopków" na podstawie mema w czasach takiej burzy informacyjnej i jawnej propagandy pro-ukraińskiej jest nie tyle zbędne co szkodliwe. Ty też jesteś wykopkiem jak ja czy OP. Po co to stawianie się na wyższej pozycji "bo
Bardziej chodzi mi o ludzi którzy powielają jakieś dziwne newsy i o dziwo w nie wierzą. W babcie która zrzuciła drona ogórkami, cyganów którzy ukradli czołg, CIA które dało cynk o Szojgu polującym na Putina, ducha Kijowa i innych dziwnych
Poza tym nie wiem w jaki sposób wiara, bądź po prostu branie jakichś wydarzeń jako potencjalnie możliwe, miałyby być dla nas szkodliwe.
@erni13: takie mity i legendy może są januszowate ale pozwalają na to, by temat wojny nie ucichł i nie znudził się.
Mexican standoff