Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

@galicjanin: o czym ty gadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież oni
@Cumulonimbus: nie kłócą ci się te dwa punkty? Tak na chłopski rozum, jak r-------i BTSy, to jak facet mógł dzwonić że zwykłej komórki? A jak nie r-------i, to podstawa do łączności szyfrowanej istnieje, co nie?
Chyba, że jest tak jak pisał @Tr8025
@Tr8025: @Cumulonimbus: @MannaR: faktycznie, widać, że trochę BTS samego 2G funkcjonuje. Ale popatrzcie na mapkę - działających 3G i wyżej jest dużo więcej. A to tylko jedna sieć. Więc z tym rozwaleniem sieci 3G to urban legend...
https://www.nperf.com/pl/map/UA/704608.Kivsharivka/65222.Kyivstar-Mobile/signal/
źródło: comment_1646729595so1SPl8dg6AfCj0sjB9XHq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
ty serio sie spodziewales ze ruskie moga cos sami wymyslec, popatrz na cale cccp lacznie z polsza i czechoslowacja w latach ich istnienia, wszystko kradli albo robili na licencji, mieli jeszcze gorzej niz chinach ktore dzis maja hardware od usa i japonii ale soft to najczesciej copy&paste XD
taka to bedzie wojna, ameryka moze to wygrac zdalnie XD jak kwa uber XD gdyby za martwego ruska
@Cumulonimbus: jak to rozumieć?